WIRELESS wildcamera's

Met deze wildcamera's is het mogelijk om de gemaakte beelden rechtstreeks door te sturen naar een mobiele telefoon of e-mailadres.

Dit kan via MMS (tekstbericht met foto) of via SMTP (e-mailbericht met foto in de bijlage). Standaard leveren we de cameravallen zonder accessoires en dus ook zonder simkaart, maar u kunt er wel voor kiezen om een prepaid simkaart + installatie mee te bestellen.

Het maakt niet uit welke provider u hiervoor wilt gebruiken, en ook maakt het tegenwoordig qua tarieven niet meer uit of de camera in Nederland gebruikt of in de rest van Europa. De kosten zijn namelijk voor de meeste providers in heel Europa gelijk. Het doorsturen van 1 foto naar één of meerdere e-mailadressen kost ongeveer 2 of 3 cent terwijl het doorsturen per MMS-bericht maar liefst € 0,51 per bericht kost. Dit is dus wel een erg belangrijk onderdeel van de afweging om beelden per e-mail te willen ontvangen of per MMS.

Het instellen zelf komt wel precies en is niet altijd even eenvoudig, dus wij raden u wel aan om de camera door ons te laten installeren, zodat u meteen met uw nieuwe wildcamera aan de slag kunt als u de camera in huis krijgt. Wij stellen de camera dan in met een KPN prepaid simkaart (indien u ervoor kiest om de gemaakte beelden per e-mail te ontvangen) of met een T-Mobile prepaid simkaart (indien u ervoor kiest om de gemaakte beelden per MMS-bericht te ontvangen (KPN ondersteunt geen MMS meer, en T-Mobile doet dit nog wel, tot 1-1-2019)), met daarop 10 euro beltegoed. Als u bij uw bestelling in het opmerkingen veld aangeeft naar welk telefoonnummer of e-mailadres de beelden verzonden moeten worden, dan zorgen wij dat de camera helemaal klaar voor de start bij u bezorgd wordt. Uiteraard kunt u dit soort details later wel altijd makkelijk zelf aanpassen in de camera zelf! De meerprijs voor deze service bedraagt € 29,95.

Dergelijke cameravallen zijn een uitstekend alternatief voor de 'traditionele' beveiligingscamera's omdat ze waterdicht zijn en geen stroom- of netwerkaansluiting nodig hebben, maar gebruik maken van het mobiele netwerk van de telecomprovider.

Hierdoor kunnen afgelegen terreinen of panden ook efficiënt in de gaten gehouden worden en heeft u altijd een of meerdere foto's ter bewijs (ook als de camera bijvoorbeeld opgemerkt zou worden door de persoon die in beeld staat en deze de camera zou ontvreemden is de foto al verzonden naar uw emailadres en heeft u dus in ieder geval een beeld van de dader).

Wij hebben bewust voor een beperkt aantal verschillende modellen in ons assortiment gekozen, omdat de meeste modellen qua specificaties sterk op elkaar lijken en de door ons geselecteerde modellen de meest uitgebreide mogelijkheden bieden en de beste specificaties hebben. Daarnaast zijn ze makkelijk in te stellen, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en hebben ze een goede prijs- / kwaliteitsverhouding . Bent u echter op zoek naar een specifiek ander merk of model wildcamera met MMS / Email functionaliteit, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen, of kunnen we u adviseren over de beste keuze voor uw toepassing!

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336