WIRELESS wildcamera's

Met deze wildcamera's is het mogelijk om de gemaakte beelden rechtstreeks door te sturen naar een mobiele telefoon of e-mailadres.

Dit kan via MMS (tekstbericht met foto) of via SMTP (e-mailbericht met foto in de bijlage). Standaard leveren we de cameravallen zonder accessoires en dus ook zonder simkaart, maar u kunt er wel voor kiezen om een prepaid simkaart + installatie mee te bestellen.

Het maakt niet uit welke provider u hiervoor wilt gebruiken, en ook maakt het tegenwoordig qua tarieven niet meer uit of de camera in Nederland gebruikt of in de rest van Europa. De kosten zijn namelijk voor de meeste providers in heel Europa gelijk. Het doorsturen van 1 foto naar één of meerdere e-mailadressen kost ongeveer 2 of 3 cent terwijl het doorsturen per MMS-bericht maar liefst € 0,51 per bericht kost. Dit is dus wel een erg belangrijk onderdeel van de afweging om beelden per e-mail te willen ontvangen of per MMS.

Het instellen zelf komt wel precies en is niet altijd even eenvoudig, dus wij raden u wel aan om de camera door ons te laten installeren, zodat u meteen met uw nieuwe wildcamera aan de slag kunt als u de camera in huis krijgt. Wij stellen de camera dan in met een KPN prepaid simkaart (indien u ervoor kiest om de gemaakte beelden per e-mail te ontvangen) of met een T-Mobile prepaid simkaart (indien u ervoor kiest om de gemaakte beelden per MMS-bericht te ontvangen (KPN ondersteunt geen MMS meer, en T-Mobile doet dit nog wel, tot 1-1-2019)), met daarop 10 euro beltegoed. Als u bij uw bestelling in het opmerkingen veld aangeeft naar welk telefoonnummer of e-mailadres de beelden verzonden moeten worden, dan zorgen wij dat de camera helemaal klaar voor de start bij u bezorgd wordt. Uiteraard kunt u dit soort details later wel altijd makkelijk zelf aanpassen in de camera zelf! De meerprijs voor deze service bedraagt € 29,95.

Dergelijke cameravallen zijn een uitstekend alternatief voor de 'traditionele' beveiligingscamera's omdat ze waterdicht zijn en geen stroom- of netwerkaansluiting nodig hebben, maar gebruik maken van het mobiele netwerk van de telecomprovider.

Hierdoor kunnen afgelegen terreinen of panden ook efficiënt in de gaten gehouden worden en heeft u altijd een of meerdere foto's ter bewijs (ook als de camera bijvoorbeeld opgemerkt zou worden door de persoon die in beeld staat en deze de camera zou ontvreemden is de foto al verzonden naar uw emailadres en heeft u dus in ieder geval een beeld van de dader).

Wij hebben bewust voor een beperkt aantal verschillende modellen in ons assortiment gekozen, omdat de meeste modellen qua specificaties sterk op elkaar lijken en de door ons geselecteerde modellen de meest uitgebreide mogelijkheden bieden en de beste specificaties hebben. Daarnaast zijn ze makkelijk in te stellen, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en hebben ze een goede prijs- / kwaliteitsverhouding . Bent u echter op zoek naar een specifiek ander merk of model wildcamera met MMS / Email functionaliteit, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen, of kunnen we u adviseren over de beste keuze voor uw toepassing!

 1. Snyper Commander 4G WIRELESS - 4G VERSIE

  De Snyper Commander 4G Wireless vertoont zeer sterke overeenkomsten met de Snyper General 3G Wireless. Echter beschikt dit model over een 4G verbinding, waarmee de beelden nog sneller worden doorgestuurd naar een mobiel telefoonnummer of e-mailadres. De ‘wireless’ functionaliteit maakt deze camera ideaal voor observatie van afgelegen plekken (bijv. vogelnest) en voor diefstalpreventie (bijv. vakantiehuis). Met de MMS/email functionaliteit is het tevens mogelijk om een sms te sturen naar de wildcamera en direct te zien of de wildcamera naar behoren werkt en goed staat opgesteld. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Snyper Commander 4G Wireless zijn:
  - Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 1080p Full HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse

  Meer info

  Slechts: € 349,00

  € 399,00
  |Vergelijken
 2. 4G Mini Antenne Haaks

  Deze 4G mini antenne is een perfect alternatief voor de standaard meegeleverde antenne(s) voor de wireless camera's van Snyper en Bolyguard (LET OP: niet geschikt voor Spypoint modellen!). Deze antenne is super klein en daardoor véél minder opvallen dan de standaard meegeleverde antennes. De antenne heeft een vaste 90° hoek waardoor deze kort boven de camera uitsteekt en dan naar achteren kan worden gericht. De antenne steekt nét ver genoeg boven de camera uit om nog steeds gecombineerd te kunnen worden met de stalen cameravalbehuizing. Praktijktesten hebben laten zien dat de ontvangst en verzending van beelden met deze antennes zonder enige problemen werden uitgevoerd, maar toch zou het zo kunnen zijn dat de ontvangst van deze mini antennes iets minder goed is dan de grote antennes die bijvoorbeeld met de Snyper camera's worden meegeleverd. Vooral het bepalen van de GPS locatie zal wellicht ook minder nauwkeurig zijn met deze mini antennes.

  Meer info

  € 5,00
  |Vergelijken
 3. Snyper General 3G WIRELESS

  De Snyper General 3G Wireless is samen met de Snyper Commander 4G Wireless een van de cameramodellen in ons assortiment met een MMS/email functionaliteit, waarmee u op onbeperkte afstand camerabeelden door kunt laten sturen naar een mobiel telefoonnummer of e-mailadres. Dit maakt deze camera ideaal voor observatie van afgelegen plekken (bijv. vogelnest) en voor diefstalpreventie (bijv. vakantiehuis). Met de MMS/email functionaliteit is het tevens mogelijk om een sms te sturen naar de wildcamera en direct te zien of de wildcamera naar behoren werkt en goed staat opgesteld. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Snyper General 3G Wireless zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / Flitsbereik van 15 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 1080p Full HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 4. Bolyguard BG668-E36WG 4K 4G Wireless

  De Bolyguard BG668-E36WG Wireless is het absolute topmodel binnen Bolyguard! De BG668-E36WG is in staat om in 4K Ultra HD te filmen. Oók heeft dit model een groothoeklens van maar liefst 110 graden. Dit tezamen resulteert in prachtige opnames! Verder beschikt dit model over een 4G-doorzendfunctionaliteit, waardoor de camerabeelden kunnen worden doorgestuurd naar een e-mailadres of via een cloud server naar een app op uw telefoon of tablet. De ‘wireless’ functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. vogelnest). Verder heeft de Bolyguard BG668-E36WG de volgende benoemingswaardige specificaties:
  - Detectie- en flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 36MP en 4K videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse

  Meer info

  Slechts: € 449,00

  |Vergelijken
 5. Bolyguard MG984G-36M 4G WIRELESS

  De Bolyguard MG984G Wireless is een revolutionair wildcameramodel, geproduceerd door Boly Media Inc. De camera beschikt over een 4G-doorzendfunctionaliteit, waardoor de camerabeelden nog sneller worden doorgestuurd naar een mobiele telefoonnummer of e-mailadres. Het is tevens mogelijk om een sms naar de wildcamera te sturen en direct te zien of de wildcamera goed staat opgesteld en naar behoren werkt. Deze ‘wireless’ functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. vogelnest). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bolyguard MG984G zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / flitsbereik van 28 meter
  - Maximale fotoresolutie van 36MP / 1080p FULL HD videoresolutie 
  - Hybride functie en time-lapse

  Meer info

  Slechts: € 399,00

  |Vergelijken
 6. Spypoint Link-Micro SOLAR LTE - 4G WIRELESS

  De Spypoint Link-Micro SOLAR LTE 4G WIRELESS is de solar variant van het mini wireless cameramodel van Spypoint. Het mooie aan dit model is dat er een klein zonnepaneel met intern batterij-pack bovenop de camera geplaatst is, waardoor de camera en het zonnepaneel heel mooi geïntegreerd zijn. Het geheel blijft heel compact en onopvallend, en door het zonnepaneel blijft het systeem véél langer online dan andere wildcamera's! Met de Spypoint Link-Micro-S LTE is het mogelijk om met behulp van een simkaart overal op de wereld gemaakte camerabeelden door te laten sturen naar de Spypoint App op je smartphone of naar een speciale online omgeving op de computer. Het gebruiksgemak en betaalbaarheid maakt dit een uitermate geschikte cameraval voor de beginnende wildcameragebruiker. De sensorgevoeligheid van de cameraval is in te stellen naar eigen voorkeur (low, medium, high). De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits, wat ervoor zorgt dat de beelden 's nachts goed belicht zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Link-Micro zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 10MP 

  Meer info

  Slechts: € 349,00

  |Vergelijken
 7. Spypoint Link-Micro LTE - 4G WIRELESS

  De Spypoint Link-Micro LTE 4G WIRELESS is het mini wireless cameramodel van Spypoint. Hiermee is het mogelijk om met behulp van een simkaart overal op de wereld gemaakte camerabeelden door te laten sturen naar de Spypoint App op je smartphone of naar een speciale online omgeving op de computer. Het gebruiksgemak en betaalbaarheid maakt dit een uitermate geschikte cameraval voor de beginnende wildcameragebruiker. De sensorgevoeligheid van de cameraval is in te stellen naar eigen voorkeur (low, medium, high). De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits, wat ervoor zorgt dat de beelden 's nachts goed belicht zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Link-Micro zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 10MP 

  Meer info

  Slechts: € 189,00

  |Vergelijken
 8. Spypoint CELL-LINK 4G module

  De Spypoint Cell-Link transformeert vrijwel iedere wildcamera in een Wireless camera! Nu kunt u met uw 'non-wireless' wildcamera overal op de wereld camerabeelden ontvangen via de Spypoint App op je smartphone of cloud-server op uw computer. Zo weet u dus direct wanneer er een dier door uw wildcamera wordt waargenomen terwijl u tussentijds thuis op de bank zit. Het vereist enkel enige dekking van een mobiel netwerk. Deze wireless functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. een vogelnest), en voor het beveiligen van een locatie zonder stroom of wifi dekking. 

  Meer info

  € 119,95
  |Vergelijken
 9. Wilsus Defend Cam WiFi WIRELESS

  De Wilsus Defend Cam WiFi Wireless is een van de weinige cameramodellen in ons assortiment met een WiFi Wireless functionaliteit, waarmee u op onbeperkte afstand gemaakte camerabeelden door kunt laten sturen naar een app op uw telefoon of tablet. Dit systeem werkt volledig kosteloos omdat deze wildcamera verbinding kan maken met het bestaande lokale WiFi netwerk voor het doorsturen van de beelden. In tegenstelling tot een Simkaart Wireless model zit in deze camera dus geen simkaart voor het doorsturen van de beelden, maar gaat dit via WiFi. Een vereiste voor het doorsturen van de beelden is dus wel dat de camera binnen het WiFi bereik van de woning wordt opgesteld. In die zin is deze camera dus écht een soort kruising tussen een IP beveiligingscamera en een wildcamera. Het biedt de voordelen van beide werelden: de camera reageert net als alle wildcamera op een bewegende warmtebron en start dan met het maken met foto's of video's. Deze worden vervolgens via het WiFi netwerk doorgestuurd naar de app. De camera is volledig waterbestendig en kan dus zonder verdere bescherming buiten worden geplaatst. De Wilsus Defend Cam heeft ingebouwde Li-ion oplaadbare batterijen waarop het systeem tot wel 6 maanden aaneengesloten kan draaien en hoeft dus niet aan de netstroom te worden verbonden. Overigens beschikt deze wildcamera wél over een externe voedingsaansluiting voor het geval er een stopcontact in de buurt is of om een zonnepaneel op aan te sluiten. Dit maakt deze camera ideaal voor observatie van dieren rondom het huis en voor diefstalpreventie / beveiliging bij bijvoorbeeld een vakantiehuis. De Wilsus Defend Cam WiFi Wireless is dus niet alleen leuk en nuttig voor natuurliefhebbers, maar zéker ook voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze beveiligingscamera. De cameraval is voorzien van een zichtbare infrarood flits.

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336