MMS / EMAIL wildcamera's

Met deze wildcamera's is het mogelijk om de gemaakte beelden rechtstreeks met behulp van een simkaart door te sturen naar een mobiele telefoon of e-mailadres.

Dit kan via MMS (tekstbericht met foto) of via SMTP (e-mailbericht met foto in de bijlage). Standaard leveren we de cameravallen zonder accessoires en dus ook zonder simkaart, maar u kunt er wel voor kiezen om een prepaid simkaart + installatie mee te bestellen.

Het maakt niet uit welke provider u hiervoor wilt gebruiken, en ook maakt het tegenwoordig qua tarieven niet meer uit of de camera in Nederland gebruikt of in de rest van Europa. De kosten zijn namelijk voor de meeste providers in heel Europa gelijk. Het doorsturen van 1 foto naar één of meerdere e-mailadressen kost ongeveer 2 of 3 cent terwijl het doorsturen per MMS-bericht maar liefst € 0,51 per bericht kost. Dit is dus wel een erg belangrijk onderdeel van de afweging om beelden per e-mail te willen ontvangen of per MMS.

Het instellen zelf komt wel precies en is niet altijd even eenvoudig, dus wij raden u wel aan om de camera door ons te laten installeren, zodat u meteen met uw nieuwe wildcamera aan de slag kunt als u de camera in huis krijgt. Wij stellen de camera dan in met een KPN prepaid simkaart (indien u ervoor kiest om de gemaakte beelden per e-mail te ontvangen) of met een T-Mobile prepaid simkaart (indien u ervoor kiest om de gemaakte beelden per MMS-bericht te ontvangen (KPN ondersteunt geen MMS meer, en T-Mobile doet dit nog wel, tot 1-1-2019)), met daarop 10 euro beltegoed. Als u bij uw bestelling in het opmerkingen veld aangeeft naar welk telefoonnummer of e-mailadres de beelden verzonden moeten worden, dan zorgen wij dat de camera helemaal klaar voor de start bij u bezorgd wordt. Uiteraard kunt u dit soort details later wel altijd makkelijk zelf aanpassen in de camera zelf! De meerprijs voor deze service bedraagt € 29,95.

Dergelijke cameravallen zijn een uitstekend alternatief voor de 'traditionele' beveiligingscamera's omdat ze waterdicht zijn en geen stroom- of netwerkaansluiting nodig hebben, maar gebruik maken van het mobiele netwerk van de telecomprovider.

Hierdoor kunnen afgelegen terreinen of panden ook efficiënt in de gaten gehouden worden en heeft u altijd een of meerdere foto's ter bewijs (ook als de camera bijvoorbeeld opgemerkt zou worden door de persoon die in beeld staat en deze de camera zou ontvreemden is de foto al verzonden naar uw emailadres en heeft u dus in ieder geval een beeld van de dader).

Wij hebben bewust voor een beperkt aantal verschillende modellen in ons assortiment gekozen, omdat de meeste modellen qua specificaties sterk op elkaar lijken en de door ons geselecteerde modellen de meest uitgebreide mogelijkheden bieden en de beste specificaties hebben. Daarnaast zijn ze makkelijk in te stellen, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en hebben ze een goede prijs- / kwaliteitsverhouding . Bent u echter op zoek naar een specifiek ander merk of model wildcamera met MMS / Email functionaliteit, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we toch iets voor u betekenen, of kunnen we u adviseren over de beste keuze voor uw toepassing!

 1. BolyGuard MG984G-36M 4G WIRELESS

  De BolyGuard MG984G-36M wildcamera is een revolutionair nieuw model uit de fabriek van BolyGuard. De camera beschikt over 4G-doorzendfunctionaliteit, waardoor met dit model zélfs kleine video's doorgestuurd kunnen worden naar uw emailadres of naar een cloud server en smartphone app! Er zijn de laatste tijd veel merken en modellen op de markt gekomen waarin een simkaart geplaatst kan worden, en waarmee vervolgens foto's doorgestuurd kunnen worden naar een emailadres of mobiele telefoon. Echter, doordat de meeste van deze camera's gebruik maken van 2G of 3G-verbinding voor het doorsturen van de beelden was het tot op heden nog niet mogelijk om ook korte video's door te sturen (dit kost simpelweg teveel tijd in 2G of 3G verbinding). Met dit nieuwe model van BolyGuard komt daar verandering in, want dit is een 4G-model, welke dus niet beperkt is in de snelheid van data-overdracht! Als gevolg hiervan kan dit model filmpjes tot maximaal 10MB doorsturen naar een emailadres. Het is ook mogelijk om de camera in te stellen op een zogenaamde hybride functionaliteit, waarbij de camera éérst een foto in hoge resolutie maakt en vervolgens een video in hoge resolutie opneemt. Vervolgens wordt de foto in verkleind formaat doorgestuurd naar het emailadres. Het voordeel van deze instelling is dat je zowel een beeld doorgestuurd krijgt als een video opgenomen wordt in hoge FULL HD resolutie. Staat de camera in de videostand, in de hoogste resolutie, dan worden de bestanden namelijk al heel snel te groot om als video doorgestuurd te worden, en zal de camera dus wél video's opnemen, maar deze niet doorsturen. De hybride functionaliteit is dus een perfect compromis hiervoor. Als u dus op zoek bent naar een wildcamera die beelden doorstuurt naar uw email maar die óók tegelijkertijd in staat is om video's te maken van wat er voorbij komt, dan is dit een goede optie!

  Meer info

  Slechts: € 399,00

 2. Snyper Commander 4G WIRELESS - 4G VERSIE

  De Snyper Commander 4G WIRELESS is een van de modellen in ons assortiment met een MMS / EMAIL functie. Dit houdt in dat men een simkaart in deze cameraval kan installeren, zodat de camera een foto meteen na het maken doorstuurt naar een mobiel telefoonnummer, emailadres, of FTP-server. Zo weet u dus meteen dat er iets in de buurt van uw cameraval is gekomen. Op de gestuurde foto kunt u vervolgens controleren wat er voor de cameraval langs gelopen is. Dit is niet alleen leuk, nuttig, en interessant voor natuurliefhebbers, maar zéker ook voor mensen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera op een plek waar geen stroomaansluiting en/of WIFI netwerk is. De Snyper Commander 4G WIRELESS heeft een volledig onzichtbare infrarood flits waardoor deze voor mens en dier totaal niet opvalt. De cameraval heeft een snelle reactietijd van 0.4 seconden en kan zowel foto's als video's maken. Door de 4G functionaliteit is de dekking bijna overal goed en worden de beelden binnen 15-25 seconden doorgestuurd naar een e-mailadres of mobiel telefoonnummer. De foto's hebben een maximale resolutie van 12MP en de video's worden in 1080p FULL HD resolutie gemaakt. Deze wildcamera werkt op 12 AA batterijen, waarop de camera het tot maximaal 8 maanden kan volhouden. Inhoudelijk lijkt de Snyper Commander 4G veel op de Snyper General 3G, maar de Commander 4G is iets sneller in reactie- en hersteltijd, heeft een interne GPS ontvanger, zodat locatiegegevens ook kunnen worden meegeprint op de foto's, én met de Commander 4G kunnen ook korte video's worden doorgestuurd per email (maximaal 10MB per video, dus lage kwaliteit, korte filmpjes).

  Meer info

  Slechts: € 399,00

 3. Snyper General 3G WIRELESS

  De Snyper General 3G WIRELESS is een van de modellen in ons assortiment met een MMS / EMAIL functie. Dit houdt in dat men een simkaart in deze cameraval kan installeren, zodat de camera een foto meteen na het maken doorstuurt naar een mobiel telefoonnummer, emailadres, of FTP-server. Zo weet u dus meteen dat er iets in de buurt van uw cameraval is gekomen. Op de gestuurde foto kunt u vervolgens controleren wat er voor de cameraval langs gelopen is. Dit is niet alleen leuk, nuttig, en interessant voor natuurliefhebbers, maar zéker ook voor mensen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera op een plek waar geen stroomaansluiting en/of WIFI netwerk is. De Snyper General 3G WIRELESS heeft een volledig onzichtbare infrarood flits waardoor deze voor mens en dier totaal niet opvalt. De cameraval heeft een snelle reactietijd van 0.4 seconden en kan zowel foto's als video's maken. Door de 3G fuctionaliteit is de dekking bijna overal goed en worden de beelden binnen 15-25 seconden doorgestuurd naar een e-mailadres of mobiel telefoonnummer. De foto's hebben een maximale resolutie van 12MP en de video's worden in 1080p FULL HD resolutie gemaakt. Deze wildcamera werkt op 12 AA batterijen, waarop de camera het tot maximaal 8 maanden kan volhouden. 

  Meer info

  Slechts: € 299,00

 4. Moultrie 3G-900i WIRELESS | Nú van € 299,- voor slechts € 249,-!

  AANBIEDING: Nú van € 299,- voor € 249,-!!

  Dit is het wireless model van Moultrie. Met dit model is het mogelijk om de gemaakte foto's meteen door te laten sturen naar een mobiel telefoonnummer of e-mailadres. Dit maakt deze camera perfect voor observatie van afgelegen plekken en in het geval van diefstalpreventie. De camera reageert natuurlijk niet alleen op dieren die langslopen, maar ook op mensen die bijvoorbeeld bij een vakantiehuisje of privé terrein rondneuzen. Door de 3G GSM verbinding stuurt de camera al binnen 30 seconden na het maken van de foto het beeld door naar je telefoon of email. Zo kan je meteen actie ondernemen, of iemand er op af sturen.

  Typenummer: dit is de Moultrie 3G-900i met typenummer MCG-13071.

  Meer info

  Slechts: € 249,00

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336