Vind van Bushnell de perfecte camera

Bushnell is een merk uit Amerika waarvan u bij ons een camera kunt kopen. Het is een populair merk door de gebruiksvriendelijkheid en goede kwaliteit foto’s. Sommige klanten willen zelfs niets anders meer. Bushnell staat bekend om een goed ontworpen camera die duurzaam en robuust is. Deze modellen beschikken ook over een fantastische batterijlevensduur, een grote betrouwbaarheid van de trigger en een uitstekende videokwaliteit.

Bushnell: een camera uit de Core of Prime-serie?

De nieuwe Bushnell Core en Prime-modellen bieden verschillende verbeteringen ten opzichte van de vorige wildlife camera’s. Zo profiteert u bij deze uitvoeringen onder andere van betere snelheid, langere levensduur van de batterij en hoge videokwaliteit. Bijna alle modellen in onze webshop beschikken over een timelapse-functie. Daarnaast zijn de camera’s vrijwel onzichtbaar dankzij de camouflage. U kunt hieronder deze en andere wildcamera’s kopen. Als u meer informatie, specificaties of producthandleidingen wilt, vindt u die op de productpagina van ieder toestel. Het is ook mogelijk om meerdere modellen met elkaar te vergelijken om zo snel de voornaamste verschillen te zien. Als u dan nog twijfelt, kunt u ook gebruikmaken van de keuzehulp. Let erop dat u de juiste batterijen en geheugenkaart heeft of koopt, want die zitten er niet bij. Koop een camera en accessoires van Bushnell bij Wildlife Monitoring Solutions.

Bestel uw camera en accessoires online

Voor een camera en toebehoren van Bushnell bekijkt u ons aanbod. U vindt tussen deze uitstekende modellen zeker een toestel dat aan uw eisen voldoet. Zo niet, dan helpen wij u graag de best mogelijke oplossing te vinden. Bel naar +316 43 444 755 of stuur een e-mail naar info@wildlifemonitoringsolutions.nl.

Filteren  
  1. Time Lapse functionaliteit Ja, 24 uur per dag Verwijder dit filter
Alles wissen
Live stream functie  
Zoom functie  
prijs  
Type wildcamera  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Time Lapse functionaliteit  
Nachtbeelden in kleur  
Dynamic Video / Smart IR Video  
Externe voedingsaansluiting  
Ingebouwde viewer  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Detectiebereik  
Flitsbereik  
Lens beeldhoek  
Aantal en type batterijen  
Maximale geheugencapaciteit  
Activiteitstimer  
Uitsparing voor python kabelslot  
Wachtwoordbeveiliging  
Meertalig cameramenu  
Reactietijd fotostand  
Reactietijd videostand  
Hersteltijd fotostand  
Hersteltijd videostand  
Max # beelden per detectie  

Bushnell

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst