Bushnell wildcamera's

Bushnell Trophy Cam HDBushnell is al vele jaren een vooraanstaand merk in de jachtwereld.

Niet alleen voor vizieren, verrekijkers en spotting scopes, maar ook voor wildcamera's. Lange tijd werden de wildcamera’s van Bushnell gezien als degelijk en betrouwbaar, maar ze konden toch met moeite de concurrentie bijhouden. Echter, met de komst van de 2015 Trophy Cam modellen is dit voorbij en loopt Bushnell weer voorop in de middenklasse en worden de verschillen met de Reconyx cameravallen steeds kleiner.

Er zijn 4 modellen in de 2015 Trophy Cam serie. Alle 4 modellen hebben een ultrasnelle reactietijd van 0.13 seconden en een hersteltijd van minder dan 1 seconde, een infrarood flits met een bereik van ruim 20 meter, een detectieafstand van maar liefst 33.5 meter, 1080p FULL HD videoresolutie, een 14MP camera sensor, en kunnen tot maximaal 1 jaar op slechts 8 AA batterijen blijven werken! Kortom, de nieuwe 2015 Trophy Cam serie van Bushnell heeft zo'n beetje de beste specificaties van alle wildcamera’s op de huidige markt!

Verschillen.

De verschillen tussen de 4 modellen uit de 2015 Trophy Cam serie zitten in het type flits en de kleur van de behuizing. Twee modellen zijn uitgevoerd in een standaardbruine behuizing en twee in camouflagekleur en binnen iedere behuizingskleur is er een model met een zichtbare infrarood flits en een model met een onzichtbare infrarood flits. De verdere specificaties van de 4 modellen zijn grotendeels gelijk.

Naast deze vier Bushnell Trophy Cam 2015 modellen is er ook een uitgeklede versie geïntroduceerd, de Bushnell Trophy Cam Essential. Deze camera heeft een lagere foto- en videoresolutie, en minder sterke zichtbare infrarood flits en is minder snel qua reactie- en hersteltijd. Daardoor is dit model wel een stuk goedkoper en daardoor heel aantrekkelijk voor mensen met een klein budget, die toch graag een Bushnell wildcamera willen.

De Bushnell Trophy Cam modellen zijn uitermate geschikt als wildcamera voor op het jachtterrein, als beveiligingscamera, als monitoringsinstrument op bijvoorbeeld wildviaducten (ecoducten), of gewoon als hobbymatig instrument waarmee de mooiste foto's of video’s kunnen worden gemaakt van dieren die normaal nooit zo dicht voor de camera komen of snel verstoord worden door menselijke activiteit. Een geavanceerde PIR-bewegingssensor detecteert het object van interesse (mens of dier) en maakt automatisch een set foto’s of een video opname.

Lees meer...

 1. Bushnell Core Dual Sensor No Glow 2019

  De Bushnell Core Dual Sensor No Glow is samen met de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow het nieuwe topmodel van de Core serie van Bushnell. Beide modellen onderscheiden zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert in verbluffende opnames! Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Dual Sensor No Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 30MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 329,00
  |Vergelijken
 2. Bushnell Core Dual Sensor Low Glow 2019

  LET OP: dit product is tijdelijk niet leverbaar. Het is zelfs niet geheel zeker dat dit model überhaupt nog weer terug beschikbaar komt. We raden u daarom aan om eens te kijken naar een van de volgende alternatieven:

  1. Browning 2021 Recon Force Elite HP4: Dit is een van de nieuwste topmodellen bij Browning. Dit model is minstens vergelijkbaar in beeldkwaliteit, sneller qua reactie- en hersteltijd, en veel beter geschikt voor gebruik met oplaadbare batterijen. Tot slot ook nog eens veel aantrekkelijker geprijsd. Daardoor dus een heel interessant alternatief.
  2. Spypoint Solar: Dit is een van de hardlopers binnen het segment van Spypoint. Wat dit model uniek maakt is het geïntegreerde zonnepaneel bovenop de camera. Hierdoor kan het systeem bijna continu blijven draaien, zonder ooit batterijen te hoeven wisselen. Dat, gecombineerd met uitstekende beeldkwaliteit en prestaties, maakt het tot een prima alternatief!
  3. Stealth Cam 2020 DS4K-MAX: Dit is een van de best aangeschreven wildcamera’s op de markt als het aankomt op de videokwaliteit. Prijstechnisch iets minder aantrekkelijk dan de camera van Bushnell.

  De Bushnell Core Dual Sensor Low Glow is samen met de Bushnell Core Dual Sensor No Glow het nieuwe topmodel van de Core serie van Bushnell. Beide modellen onderscheiden zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert in verbluffende opnames! De Bushnell Core Dual Sensor Low Glow is voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 30MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 265,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 3. Bushnell Core No Glow 2019

  De Bushnell Core No Glow vormt samen met de Bushnell Low Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core No Glow is namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core No Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 199,00

  € 229,00
  |Vergelijken
 4. Bushnell Core Low Glow 2019

  De Bushnell Core Low Glow vormt samen met de Bushnell No Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het type infrarood flits. De Bushnell Core Low Glow is namelijk voorzien van een zichtbare infrarood flits, waardoor de nachtbeelden net wat beter belicht zijn. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 175,00

  € 209,00
  |Vergelijken
 5. Bushnell Prime Low Glow 2020

  De Bushnell Prime Low Glow is de nieuwe aanwinst van Bushnell en voldoet aan alle basisbehoeftes van een wildcamera. Hiermee biedt Bushnell een uitstekend instapmodel aan voor een zeer scherpe prijs! Met het eenvoudige menu navigeert u gemakkelijk door de instellingen. De wildcamera beschikt over een snelle detectietijd van maar liefst 0.3 seconden en schiet prachtige foto's en full HD video's! De zichtbare infrarood LED flits (low glow) is goed uitgebalanceerd, waardoor je ook gedurende de nacht mooie beelden te zien krijgt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Prime Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie (15fps)
  - Time-lapse

  Meer info

  Slechts: € 149,00

  |Vergelijken
 6. Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits - Groen

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar. Op dit moment hebben we helaas ook niet een passend alternatief met voorzetlenzen, maar hier wordt wel hard aan gewerkt. Tot die tijd raden we u aan om eens te kijken naar de andere modellen van Bushnell of Browning om mee aan de slag te gaan.

  Meer info

  Slechts: € 399,00

  € 425,00
  |Vergelijken
 7. Bushnell Natureview Cam 2015 ESSENTIAL - Groen

  De Bushnell Natureview Cam 2015 Essential is de uitgeklede versie van de Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits; beide specifiek toegespitst op natuurfotografie. Dit instapmodel is voorzien van een zichtbare infrarood flits en is in staat om zowel foto’s als video’s te maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Natureview Cam 2015 Essential zijn:
  - Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 1280x720p HD videoresolutie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 199,00

  € 229,00
  |Vergelijken
 8. Bushnell Trophy Cam 2017 - ESSENTIAL E3

  LET OP: dit product is tijdelijk niet leverbaar. Het is zelfs niet geheel zeker dat dit model überhaupt nog weer terug beschikbaar komt. We raden u daarom aan om eens te kijken naar een van de volgende alternatieven:

  1. Bushnell Natureview Cam 2015 Essential: Dit is de evenknie van de Bushnell Trophy Cam Essential E3, maar dan binnen de Natureview Cam serie. Een scherp geprijsd, aantrekkelijk product welke met name uitblinkt in de beeldkwaliteit overdag. Qua specificaties sterk vergelijkbaar met de Essential E3.
  2. Browning 2021 Strike Force HD MAX PLUS: Dit is een van de nieuwste modellen in het middensegment bij Browning. Dit model is absoluut van betere kwaliteit dan de Bushnell Essential E3, en biedt betere ondersteuning voor oplaadbare batterijen. Minstens vergelijkbaar in beeldkwaliteit, sneller qua reactie- en hersteltijd. Tot slot ook nog eens aantrekkelijker geprijsd. Daardoor dus een heel interessant alternatief.
  3. Browning 2019 Strike Force HD Pro X: Dit is een van de hardlopers bij Browning. Het is een heel veelzijdig inzetbaar model, met zeer goede specificaties. Wat dit model extra gebruiksvriendelijk maakt is de ingebouwde kleurenviewer waarop je de gemaakte beelden kunt terugkijken, maar waarmee je de camera ook goed kunt richten tijdens het plaatsen. Ook dit model is aantrekkelijker geprijsd dan de Essential E3 en mede daardoor dus ook een goed alternatief.

  Meer info

  Slechts: € 199,00

  |Vergelijken
 9. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 Onzichtbare flits - Camouflage

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS No Glow en Bushnell Core No Glow 

  Meer info

  Slechts: € 339,00

  |Vergelijken
 10. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 Onzichtbare flits - Bruin

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS No Glow en Bushnell Core No Glow 

  Meer info

  Slechts: € 239,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 11. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 - Camouflage

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS Low Glow en Bushnell Core Low Glow 

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
  |Vergelijken
 12. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 - Bruin

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS Low Glow en Bushnell Core Low Glow 

  Meer info

  Slechts: € 250,00

  € 275,00
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336