Bushnell wildcamera's

Bushnell Trophy Cam HDBushnell is al vele jaren een vooraanstaand merk in de jachtwereld.

Niet alleen voor vizieren, verrekijkers en spotting scopes, maar ook voor wildcamera's. Lange tijd werden de wildcamera’s van Bushnell gezien als degelijk en betrouwbaar, maar ze konden toch met moeite de concurrentie bijhouden. Echter, met de komst van de 2015 Trophy Cam modellen is dit voorbij en loopt Bushnell weer voorop in de middenklasse en worden de verschillen met de Reconyx cameravallen steeds kleiner.

Er zijn 4 modellen in de 2015 Trophy Cam serie. Alle 4 modellen hebben een ultrasnelle reactietijd van 0.13 seconden en een hersteltijd van minder dan 1 seconde, een infrarood flits met een bereik van ruim 20 meter, een detectieafstand van maar liefst 33.5 meter, 1080p FULL HD videoresolutie, een 14MP camera sensor, en kunnen tot maximaal 1 jaar op slechts 8 AA batterijen blijven werken! Kortom, de nieuwe 2015 Trophy Cam serie van Bushnell heeft zo'n beetje de beste specificaties van alle wildcamera’s op de huidige markt!

Verschillen.

De verschillen tussen de 4 modellen uit de 2015 Trophy Cam serie zitten in het type flits en de kleur van de behuizing. Twee modellen zijn uitgevoerd in een standaardbruine behuizing en twee in camouflagekleur en binnen iedere behuizingskleur is er een model met een zichtbare infrarood flits en een model met een onzichtbare infrarood flits. De verdere specificaties van de 4 modellen zijn grotendeels gelijk.

Naast deze vier Bushnell Trophy Cam 2015 modellen is er ook een uitgeklede versie geïntroduceerd, de Bushnell Trophy Cam Essential. Deze camera heeft een lagere foto- en videoresolutie, en minder sterke zichtbare infrarood flits en is minder snel qua reactie- en hersteltijd. Daardoor is dit model wel een stuk goedkoper en daardoor heel aantrekkelijk voor mensen met een klein budget, die toch graag een Bushnell wildcamera willen.

De Bushnell Trophy Cam modellen zijn uitermate geschikt als wildcamera voor op het jachtterrein, als beveiligingscamera, als monitoringsinstrument op bijvoorbeeld wildviaducten (ecoducten), of gewoon als hobbymatig instrument waarmee de mooiste foto's of video’s kunnen worden gemaakt van dieren die normaal nooit zo dicht voor de camera komen of snel verstoord worden door menselijke activiteit. Een geavanceerde PIR-bewegingssensor detecteert het object van interesse (mens of dier) en maakt automatisch een set foto’s of een video opname.

Lees meer...

 1. Bushnell Core Dual Sensor No Glow 2019

  De Bushnell Core Dual Sensor No Glow is samen met de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow het nieuwe topmodel van de Core serie van Bushnell. Beide modellen onderscheiden zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert in verbluffende opnames! Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Dual Sensor No Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 30MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 329,00

 2. Bushnell Core Dual Sensor Low Glow 2019

  De Bushnell Core Dual Sensor Low Glow is samen met de Bushnell Core Dual Sensor No Glow het nieuwe topmodel van de Core serie van Bushnell. Beide modellen onderscheiden zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert in verbluffende opnames! De Bushnell Core Dual Sensor Low Glow is voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 30MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 299,00

 3. Bushnell Core No Glow 2019

  De Bushnell Core No Glow vormt samen met de Bushnell Low Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core No Glow is namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core No Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 229,00

 4. Bushnell Core Low Glow 2019

  De Bushnell Core Low Glow vormt samen met de Bushnell No Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het type infrarood flits. De Bushnell Core Low Glow is namelijk voorzien van een zichtbare infrarood flits, waardoor de nachtbeelden net wat beter belicht zijn. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 209,00

 5. Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits - Groen

  De Bushnell Natureview Cam Onzichtbare flits is specifiek toegespitst op natuurfotografie en close-up monitoring. Dit cameramodel biedt de mogelijkheid om verschillende voorzetlenzen te monteren, waarmee de scherpteafstand kan worden teruggebracht naar 60 of zelfs 46 cm. Ideaal voor close-up fotografie (bijv. een struikrover of Mostela cameravalkist)! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Natureview Cam Onzichtbare flits zijn:
  - Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 17.5 meter
  - Maximale fotoresolutie van 14MP / 1920x1080p HD videoresolutie
  - Hybride functie en time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 399,00

  € 425,00
 6. Bushnell Natureview Cam 2015 ESSENTIAL - Groen

  De Bushnell Natureview Cam 2015 Essential is de uitgeklede versie van de Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits; beide specifiek toegespitst op natuurfotografie. Dit instapmodel is voorzien van een zichtbare infrarood flits en is in staat om zowel foto’s als video’s te maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Natureview Cam 2015 Essential zijn:
  - Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 12MP / 1280x720p HD videoresolutie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 229,00

 7. Bushnell Trophy Cam 2017 ESSENTIAL E3

  De Bushnell Trophy Cam Essential E3 is de opvolger van het ESSENTIAL E2 model. De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits en kan zowel foto’s als video’s maken. T.o.v. zijn voorloper, heeft de Trophy Cam Essential E3 een snellere detectie- en hersteltijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Trophy Cam Essential E3 zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter / Flitsbereik van 17.5 meter
  - Maximale fotoresolutie van 16MP / 1080x720p HD videoresolutie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 199,00

 8. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 Onzichtbare flits - Camouflage

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS No Glow en Bushnell Core No Glow 

  Meer info

  Slechts: € 339,00

 9. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 Onzichtbare flits - Bruin

  LET OP: we hebben onze hand weten te leggen op een laatste batch met camera's van dit model! Dit zijn de allerlaatste Bushnell Trophy Cam Agressor camera's, nu beschikbaar zo lang de voorraad strekt tegen een sterk gereduceerde prijs!

   

  Mocht u liever de allernieuwste Bushnell camera willen aanschaffen en bent u dus niet specifiek op zoek naar het Bushnell Agressor model, dan adviseren we u eens te kijken naar de Bushnell Core DS No Glow en Bushnell Core No Glow 

  Meer info

  Slechts: € 239,00

  € 299,00
 10. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 - Camouflage

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS Low Glow en Bushnell Core Low Glow 

  Meer info

  Slechts: € 275,00

  € 299,00
 11. Bushnell Trophy Cam Aggressor 2017 - Bruin

  LET OP: dit product is niet meer leverbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core DS Low Glow en Bushnell Core Low Glow 

  Meer info

  Slechts: € 250,00

  € 275,00
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336