Browning wildcamera's

Browning Trail Cameras heeft een lange reputatie als producent van goede, degelijke, en innovatieve wildcamera's voor een aantrekkelijke prijs.

De wildcamera’s van dit merk zijn compact, maar bieden toch zeer goede specificaties. De nieuwste modellen zijn in januari 2015 geïntroduceerd. Er zijn in totaal vier Browning Trail Camera modellen.

Het eerste model van Browning is de Browning Strike Force HD.

Ook dit model heeft een zichtbare infrarood (IR) flits. Dat wil zeggen dat de LEDs in de camera tijdens het flitsen 's nachts rood opgloeien. Als mens zijnde kunnen wij dit goed zien en valt de cameraval dus 's nachts vrij goed op. Van veel dieren wordt echter aangenomen dat zij het licht in het rode spectrum niet of nauwelijks opmerken, en voor hen zou de verstoring dus minimaal zijn. Ervaring leert dat dit voor sommige soorten inderdaad zo lijkt te zijn, maar zeker niet voor alle soorten. Voordeel dáárvan is echter weer dat veel dieren vaak wel even recht in de camera kijken omdat zij iets opmerken, en daardoor wordt er dus vaak wel een mooi beeld gemaakt. De Browning Strike Force HD wildcamera werkt op 6 AA batterijen (gebruik voor de beste resultaten Duracell Industrial ALKALINE of Energizer Ultimate LITHIUM batterijen) en is de kleinste cameraval op de huidige markt. De Strike Force HD heeft een snelle reactietijd van 0.67 seconden en een hersteltijd van 2.3 seconden. Verder heeft dit model een 10MP beeldsensor, kan het video’s van 5 seconden tot 2 minuten lang in HD-kwaliteit (1280x720p) opnemen, heeft het een detectieafstand van ongeveer 20 meter en een flitsbereik van bijna 25 meter! Een zeer interessant model dus met uitstekende specificaties voor een aantrekkelijke prijs.

Het tweede model is de Browning Recon Force Full HD.

Ook hier weer geldt dat de camera een zichtbare infrarood (IR) flits heeft. De Browning Recon Force Full HD wildcamera werkt op 8 AA batterijen (gebruik voor de beste resultaten Duracell Industrial ALKALINE of Energizer Ultimate LITHIUM batterijen). De Recon Force Full HD heeft ook een reactietijd van 0.67 seconden en een hersteltijd van slechts 2.2 seconden. Verder heeft dit model een 10MP beeldsensor, kan het video’s in Full HD resolutie (1920x1280p) maken, heeft het een detectieafstand van ongeveer 20 meter en een flitsbereik van bijna 25 meter! Bent u dus op zoek naar een wildcamera die video's in Full HD resolutie kan maken, met een groot flitsbereik en een snelle reactie- en hersteltijd, dan is dit een zeer interessant model voor u.

Lees meer...

   

Artikelen 1 tot 10 van 23 in totaal

 1. Browning 2022 Spec Ops ELITE HP5

  De Browning Spec Ops ELITE HP5 is niet alleen de ultieme cameraval om de wat schuwere dieren vast te leggen, maar functioneert ook goed als een beveiligingscamera. In tegenstelling tot de Browning Recon Force modellen zijn de Browning Spec Ops wildcamera's namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en worden zij dus minder snel opgemerkt door mensen of dieren in de omgeving. Verder is dit gloednieuwe model voorzien van allerlei fijne kneepjes. Zo kunt u het detectie- en flitsbereik terugbrengen tot 18 meter. Dit komt goed van pas wanneer u verwacht dat een dier vlak voor de cameraval komt (bijv. bij een vogelnest of gebruik van een lokmiddel). Daarnaast is niet alleen het detectiebereik, maar ook de detectietijd verstelbaar (0.1s-0.7s). Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten op het gewenste doel en opstelling. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Spec Ops ELITE HP5 zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie (60fps)
  - Dynamische video en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 229,95

  |Vergelijken
 2. Browning 2022 Recon Force Elite HP5

  De nieuwe Browning Recon Force ELITE HP5 beschikt over een krachtige infrarood flits wat resulteert in zeer goede belichte nachtopnamen! De Recon Force ELITE HP5 is voorzien van allerlei fijne kneepjes waarmee u de wildcamera perfect laat aansluiten op het gewenste doel! Zo kunt u o.a. de flits, het detectiebereik, de detectietijd en de videokwaliteit aanpassen. Dit komt goed van pas wanneer u de wildcamera inzet voor verschillende doeleinden. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Recon Force ELITE HP5 zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter / flitsbereik van 40 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FHD videoresolutie
  - Dynamische video en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 219,95

  |Vergelijken
 3. Browning 2022 Dark Ops Pro DCL

  De Browning Dark Ops Pro DCL is het allernieuwste model uit de 2022 Browning collectie, en een nieuwe aanwinst binnen de dubbele lens technologie. De sensor- en lenscombinatie is nauwkeurig afgestemd om zowel overdag als 's nachts heldere en haarscherpe beelden te genereren. En dat met een gehéél onzichtbare infrarood flits van top kwaliteit! De dubbele lens maakt de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de onzichtbare infrarood flits aan is. Zo valt de wildcamera nóg minder op! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops Pro DCL zijn:
  - Detectiebereik van 28 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 26MP / 1080p FHD videoresolutie 
  - Dynamische video en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 229,95

  |Vergelijken
 4. Browning 2022 Strike Force Pro DCL

  De Browning Strike Force Pro DCL is het allernieuwste model uit de 2022 Browning collectie, en een nieuwe aanwinst binnen de dubbele lens technologie. De sensor- en lenscombinatie is nauwkeurig afgestemd om zowel overdag als 's nachts heldere en haarscherpe beelden te genereren. De dubbele lens maakt de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de flits aan is. Zo valt de wildcamera nóg minder op! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Strike Force Pro DCL zijn:
  - Zichtbare infrarood flits
  - Detectiebereik van 28 meter / flitsbereik van 40 meter
  - Maximale fotoresolutie van 26MP / 1080p FHD videoresolutie 
  - Dynamische video en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 209,95

  |Vergelijken
 5. Browning 2022 Dark Ops Full HD

  De Browning 2022 Dark Ops Full HD is het nieuwe instapmodel uit de Browning 2022 collectie! Net als alle Dark Ops modellen is ook de Dark Ops Full HD voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits, waarmee de wildcamera minder snel opvalt bij zowel dier als mens terwijl deze foto's of video's maakt. Zowel het flits- als het detectiebereik zijn verstelbaar. Oók is de detectiesnelheid verstelbaar; van 0.135 tot 0.7 seconden. Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten met uw gewenste doel en efficiënt omgaan met het batterijverbruik en dataopslag van de cameraval. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops Full HD zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 27 meter 
  - Maximale fotoresolutie van 22MP / 1080p FHD videoresolutie
  - Dynamische videofunctie en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 189,00

  |Vergelijken
 6. Browning 2022 Strike Force Full HD

  De Browning Strike Force Full HD is het nieuwe instapmodel in de Browning Dark Ops en Strike Force serie (2022)! Net als alle Strike Force modellen is de Strike Force Full HD uitgerust met een zichtbare infraroodflitser, die de verlichting van de wildcamera net dat beetje sterker maakt. Zowel de flitser als het detectiebereik zijn instelbaar tussen 18 en 24 meter. Dit is erg handig wanneer u verwacht dat een dier dicht bij de cameraval zal komen (bijvoorbeeld wanneer de camera op een wissel is gericht). Ook de detectiesnelheid is instelbaar, zodat u uw wildcamera nog gerichter kunt afstemmen op het gewenste doel. Verdere noemenswaardige specificaties van de Browning Strike Force Full HD zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 34 meter
  - Maximale fotoresolutie van 22MP / 1080p FHD video resolutie
  - Dynamische video functie en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (inclusief Engels) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 179,00

  |Vergelijken
 7. Browning 2021 Spec Ops ELITE HP4

  De Browning Spec Ops ELITE HP4 is niet alleen de ultieme cameraval om de wat schuwere dieren vast te leggen, maar functioneert ook goed als een beveiligingscamera. In tegenstelling tot de Browning Recon Force modellen zijn de Browning Spec Ops wildcamera's namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits en worden zij dus minder snel opgemerkt door mensen of dieren in de omgeving. Verder is dit gloednieuwe model voorzien van allerlei fijne kneepjes. Zo kunt u het detectie- en flitsbereik terugbrengen tot 18 meter. Dit komt goed van pas wanneer u verwacht dat een dier vlak voor de cameraval komt (bijv. bij een vogelnest of gebruik van een lokmiddel). Daarnaast is niet alleen het detectiebereik, maar ook de detectietijd verstelbaar (0.1s-0.7s). Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten op het gewenste doel en opstelling. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Spec Ops ELITE HP4 zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 27 meter
  - Maximale fotoresolutie van 22MP / 1080p HD videoresolutie
  - Dynamische video en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 219,95

  |Vergelijken
 8. Browning 2021 Recon Force ELITE HP4

  De nieuwe Browning Recon Force ELITE HP4 beschikt over een krachtige infrarood flits wat resulteert in zeer goede belichte nachtopnamen! De Recon Force ELITE HP4 is voorzien van allerlei fijne kneepjes waarmee u de wildcamera perfect laat aansluiten op het gewenste doel! Zo kunt u o.a. de flits, het detectiebereik, de detectietijd en de videokwaliteit aanpassen. Dit komt goed van pas wanneer u de wildcamera inzet voor verschillende doeleinden. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Recon Force ELITE HP4 zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 40 meter
  - Maximale fotoresolutie van 22MP / 1080p HD videoresolutie
  - Dynamische video en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 209,95

  |Vergelijken
 9. Browning 2021 Dark Ops Max Plus

  De Browning Dark Ops MAX PLUS is het nieuwe instapmodel uit de Browning 2021 collectie! Net als alle Dark Ops modellen is ook de Dark Ops MAX PLUS voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits, waarmee de wildcamera minder snel opvalt bij zowel dier als mens terwijl deze foto's of video's maakt. Zowel het flits- als het detectiebereik zijn verstelbaar. Oók is de detectiesnelheid verstelbaar; van 0.135 tot 0.7 seconden. Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten met uw gewenste doel en efficiënt omgaan met het batterijverbruik en dataopslag van de cameraval. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops MAX PLUS zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 24 meter 
  - Maximale fotoresolutie van 20MP / 900p HD videoresolutie
  - Dynamische videofunctie en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 189,00

  |Vergelijken
 10. Browning 2021 Strike Force Max Plus

  De Browning Strike Force MAX PLUS is het nieuwe instapmodel uit de Browning Dark Ops en Strike Force serie (2021)! Net als alle Strike Force modellen, is óók Strike Force MAX PLUS voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de belichting van de wildcamera net wat sterker is. Zowel het flits- als het detectiebereik zijn verstelbaar. Oók is de detectiesnelheid verstelbaar; van 0.135 tot 0.7 seconden. Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten met uw gewenste doel en efficiënt omgaan met het batterijverbruik en dataopslag van de cameraval. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Strike Force MAX PLUS zijn:
  - Detectiebereik van 24 meter / flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 20MP / 900p HD videoresolutie
  - Dynamische videofunctie en time-lapse functie
  - Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

  Meer info

  Slechts: € 179,00

  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336