Browning ontwikkelde de ideale wildcamera

Browning staat bekend om een compacte wildcamera met uitstekende beeldkwaliteit en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit Amerikaanse merk vernieuwt ieder jaar zijn assortiment op basis van de nieuwste technologische ontwikkelingen. U vindt van dit merk verschillende series, zoals Dark Ops, Strike Force, Spec Ops en Recon Force. Daardoor vindt u in ons aanbod van Browning altijd wel een wildcamera die voldoet aan uw wensen. Wildlife Monitoring Solutions is de officiële Nederlandse leverancier voor Browning, waardoor u bij ons uit elk model van dit topmerk kunt kiezen. Als u het model dat u wilt niet kunt vinden, kijken wij graag naar alternatieve mogelijkheden met u.

Kies een model van Browning, zoals een wildcamera uit de Spec Ops of Recon Force-serie

Een wildcamera uit de Spec Ops-serie van Browning bevat een onzichtbare infrarood flits. Daardoor werkt die perfect om wat schuwere dieren vast te leggen. Ook kunt u deze wildlife camera gebruiken als een beveiligingscamera, omdat mensen deze camera ook moeilijk opmerken. De Spec Ops heeft altijd bijzondere specificaties, zoals snelle reactie- en triggertijd, maar ook uitstekende beeldkwaliteit. Doordat deze camera’s acht batterijen gebruiken, gaan ze langer mee dan een wildcamera uit de Strike Force en Dark Ops serie van Browning. De Recon Force-serie is het tweelingbroertje van de Spec Ops. Het enige verschil is dat de Recon Force-serie gebruikmaakt van een zichtbare infrarood flits. Daardoor zijn uw nachtopnames zeer helder en goed belicht! Verder heeft de Recon Force-serie dezelfde specificaties en voordelen als de Spec Ops-serie. Dus, zoekt u een wildcamera voor nachtopnames van goede kwaliteit, dan zou u zeker de Recon Force van Browning moeten overwegen!

Dark Ops en Strike Force-serie

Binnen de Dark Ops-serie van Browning vindt u altijd wel een wildcamera die bij u past, zowel qua specificaties als qua prijs. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze gebruikmaken van een onzichtbare infrarood flits. Ook profiteert u bij de meeste modellen  in deze series van een ingebouwde kleuren-viewer. De PRO XD en de PRO DCL zijn voorzien van twee lenzen: één lens is geoptimaliseerd voor overdag en de ander voor nachtopnames. De Strike Force-serie is vergelijkbaar met de Dark Ops. Het enige verschil is dat de Strike Force gebruikmaakt van een zichtbare infrarood flits, waardoor nachtopnames goed verlicht worden.

Individuele modellen

Naast deze series vindt u ook enkele op zichzelf staande modellen, zoals het instapmodel: Command Ops Elite. Dit is de goedkoopste wildcamera van Browning waarbij u toch van topprestaties profiteert. Het is dus zeker een aanrader om mee te beginnen! De Patriot is ook een wildcamera van Browning zonder serie. Dit is een zeer betrouwbare en kwalitatief sterke camera. De Patriot maakt eveneens gebruik van twee lenzen, waardoor de beelden zowel ‘s nachts als overdag uitstekend zijn. Dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit model, wordt het veel gebruikt bij wetenschappelijk onderzoek en bij monitoring van wolvenpopulaties.

Keuze uit allerlei topitems

U kunt ons volledige aanbod van Browning hieronder terugvinden en u kunt uw favoriete wildcamera direct bestellen! Als u geen keuze kunt maken, maakt u gebruik van onze keuzehulp. Op de productpagina van ieder toestel vindt u ook meer informatie, uitgebreide specificaties, producthandleidingen, en voorbeeldmateriaal. Wist u bijvoorbeeld dat alle camera’s van Browning geschikt zijn voor een timelapse? U kunt ook meerdere modellen toevoegen aan een vergelijking om snel en eenvoudig te zien wat de voornaamste verschillen zijn. Tot slot willen we u er graag op wijzen dat alle camera’s zonder benodigde accessoires geleverd worden. U hebt dus nog minimaal een set batterijen en een geheugenkaart nodig om te starten met filmen. Deze en andere accessoires, zoals een speciale veiligheidsbehuizing en een gecamoufleerd kabelslot, kunt u uiteraard bij ons mee bestellen.

Bestel en begin snel met opnemen

Met een wildcamera van Browning schiet u gegarandeerd prachtige beelden. Deze compacte modellen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Bestel uw camera en uw benodigdheden online en profiteer vanaf € 50,- van gratis levering. Als u vragen heeft over het kopen van een wildcamera, bereikt u ons via info@wildlifemonitoringsolutions.nl of +316 43 444 755.

Filteren  
Live stream functie  
Zoom functie  
prijs  
Type wildcamera  
Merk  
Opname opties  
Type flits  
Time Lapse functionaliteit  
Nachtbeelden in kleur  
Dynamic Video / Smart IR Video  
Externe voedingsaansluiting  
Ingebouwde viewer  
Videoresolutie opties  
Maximale fotoresolutie  
Detectiebereik  
Flitsbereik  
Lens beeldhoek  
Aantal en type batterijen  
Maximale geheugencapaciteit  
Activiteitstimer  
Uitsparing voor python kabelslot  
Wachtwoordbeveiliging  
Meertalig cameramenu  
Reactietijd fotostand  
Reactietijd videostand  
Hersteltijd fotostand  
Hersteltijd videostand  
Maximale videolengte 's nachts  
Minimaal time lapse interval  

Browning

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • 15 producten

    per pagina
    Van hoog naar laag sorteren
    Tonen als Foto-tabel Lijst