Wildcamera's

Wildcamera's | een wereld aan toepassingen!

Hieronder treft u ons complete assortiment aan wildcamera's. Wildcamera's worden ook wel cameravallen, fotovallen, wildvallen, of trail cameras genoemd. Ondanks de verschillende namen, is het duidelijk waar deze camera's voor ontwikkeld zijn: namelijk voor het in beeld brengen van wilde dieren. Vaak zijn dit de dieren die we als mens nauwelijks zien, omdat ze bijvoorbeeld alleen 's nachts actief zijn, of omdat ze heel schichtig zijn. Maar met een wildcamera lukt het wél om deze dieren in beeld te krijgen. En niet alleen dieren, maar ook mensen zijn goed te 'vangen' met een wildcamera. En dat betekent dat cameravallen ook perfect zijn voor bijvoorbeeld het beveiligen van een afgelegen plek zonder vaste stroomaansluiting of wifi-aansluiting, zoals een hoogzit of schuilhut in het bos, of een vakantiehuis in Frankrijk.

Ons assortiment aan wildcamera's

Wij zijn officieel dealer van de merken Reconyx, Bushnell, Browning, Moultrie, Cuddeback, Snyper, Bolyguard, HCO Outdoor Products, en Primos. Dit betekent dat wij deze producten rechtstreeks bij de producent inkopen en importeren naar Nederland (en dus niet via een tussenhandelaar). Voor Browning en Cuddeback zijn we zelfs importeur voor Nederland en België. Op Bolyguard na (China), komen alle wildcamera's uit de Verenigde Staten. Kijkt u gerust hieronder door de lijst met cameravallen. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald merk dan kunt u in het menu ook meteen doorklikken naar de specifieke pagina van dat merk. U kunt ook verschillende camera's in de vergelijking zetten. Dit kan door op de knop “Vergelijken” bij ieder gewenst product te klikken. Als u alle producten die u wilt vergelijken hebt toegevoegd aan de vergelijking, klik dan in het linkermenu op “Vergelijken” en u ziet dan de cameravallen naast elkaar. Staat het merk of model dat u zoekt niet op onze website, neem dan even contact met ons op via de contactpagina. Misschien kunnen wij het product tóch voor u leveren, en anders helpen wij u graag verder met goed advies voor een mogelijk alternatief!

Waarom uw wildcamera kopen bij Wildlife Monitoring Solutions?

Het voordeel voor u als klant om uw wildcamera bij ons aan te schaffen, is dat u niet te maken heeft met verzending vanuit Amerika, douaneafhandeling, importkosten, etc. Daarnaast fungeren wij natuurlijk als het officiële aanspreekpunt voor u in het geval er eens iets mis zou zijn met uw wildcamera. Dit voorkomt dus dat u uw camera zelf terug moet sturen naar Amerika voor een kleine reparatie of zelfs voor een garantieafhandeling. Met andere woorden: bij ons komt u voor goed en eerlijk advies rondom de aanschaf van een wildcamera tegen een scherpe prijs, en met oneindige service!

   

Artikelen 1 tot 25 van 53 in totaal

 1. Browning 2019 Strike Force HD Pro X

  De Browning Strike Force HD Pro X is de overtreffende trap van de Browning Strike Force HD Extreme (2018). De Browning Strike Force HD Pro X heeft een snellere reactie- en hersteltijd, een hogere beeldresolutie, een ingebouwde kleurenviewer, én een geïntegreerde bevestigingssteun. En dat alles voor een zéér scherpe prijs! De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits (voor het menselijk oog), waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Strike Force HD Pro X zijn:
  - Detectiebereik van 28 meter
  - Flitsbereik van 37 meter
  - Maximale fotoresolutie van 20MP (geïnterpoleerd)
  - 900p HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 186,95

 2. Browning 2019 Strike Force APEX

  De Browning Strike Force APEX is het broertje van de - net iets duurdere, maar ook uitgebreidere - Browning Strike Force HD Pro X. De Browning Strike Force APEX is voorzien van een razendsnelle reactie- en hersteltijd, en een hoge beeldresolutie. Dat alles voor een zéér scherpe prijs! De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. Vaak last van overbelichte foto's? De mate van belichting is instelbaar, wat goed van pas komen voor wanneer u wilt besparen op het energieverbruik, te maken heeft met een dichtbegroeide omgeving, of wanneer een dier dichtbij de cameraval wordt verwacht. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Strike Force APEX zijn:

  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 30 meter
  • Maximale fotoresolutie van 18MP (geïnterpoleerd)
  • 900p HD videoresolutie
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 164,95

 3. Moultrie M-40i

  LET OP: dit model is helaas niet meer leverbaar! Er zijn echter wel een paar uitstekende alternatieven binnen het assortiment van Browning, kijkt u bijvoorbeeld eens naar de Browning Dark Ops PRO X.

  De Moultrie M-40i heeft een volledig onzichtbare no-glow infrarood flits. Verder beschikt de Moultrie M-40i over een 16-megapixel resolutie (geïnterpoleerd), een reactiesnelheid van 0.3 seconden, een detectie- en flitsbereik van maar liefst 25 meter en een FULL-HD videoresolutie. De Moultrie M-40i werkt op 8 AA batterijen en op een SDHC geheugenkaart (max. 32GB). Bij gemiddelde omstandigheden kan deze wildcamera zo'n 20.000 foto's maken (50% dag en 50% nacht) totdat de batterijen leeg zijn. De Moultrie M-40i heeft een eenvoudig instelscherm aan de voorzijde.

  Meer info

  Slechts: € 199,00

 4. Browning 2018 Dark Ops Extreme

  De Browning Dark Ops Extreme is de opvolger van het Dark Ops HD 940 model (2017). Het belangrijkste verschil tussen de Dark Ops HD 940 en de Dark Ops Extreme is de hogere fotoresolutie, en de snellere reactie- en hersteltijd. De wildcamera is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits (voor het menselijk oog) en is in staat om zowel foto’s als video’s te maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops Extreme zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter
  - Flitsbereik van 20 meter
  - Maximale fotoresolutie van 16MP (geïnterpoleerd)
  - 720p HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 153,95

 5. Snyper Commander 4G WIRELESS - 4G VERSIE

  De Snyper Commander 4G Wireless vertoont zeer sterke overeenkomsten met de Snyper General 3G Wireless, maar heeft als pluspunt 4G functionaliteit voor het doorsturen van de gemaakte beelden. Met de 4G verbinding worden camerabeelden (foto én video!) nog sneller doorgestuurd naar een mobiel telefoonnummer of e-mailadres. De ‘wireless’ functionaliteit maakt deze camera ideaal voor observatie van afgelegen plekken (bijv. vogelnest) en voor diefstalpreventie (bijv. vakantiehuis). De Snyper Commander 4G Wireless is dus niet alleen leuk en nuttig voor natuurliefhebbers, maar zéker ook voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze beveiligingscamera. Met de MMS/email functionaliteit is het tevens mogelijk om een sms te sturen naar de wildcamera en direct te zien of de wildcamera naar behoren werkt en goed staat opgesteld. De cameraval is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Ideaal tegen verstoring en diefstal! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Snyper Commander 4G Wireless zijn:

  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 15 meter
  • Maximale fotoresolutie van 12MP (geïnterpoleerd; 5MP sensor)
  • 1080p FULL HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)

  Meer info

  Slechts: € 399,00

 6. Reconyx HP2X HyperFire 2 Professional (2018)

  De Reconyx HP2X (‘P’ staat voor ‘professional’) is het professionele model van de in 2018 geïntroduceerde HyperFire 2 series. De HP2X is qua ‘look’ en ‘feel’ exact gelijk aan de HF2X (outdoor) en de HS2X (beveiligingscamera). Schijn bedriegt, want het HP2X model is het model met de meest geavanceerde instelmogelijkheden. Eén belangrijk verschil tussen de HyperFire 2 modellen is dat de Reconyx HP2X en de HS2X beide zijn uitgerust met een dezelfde – en uitstekend werkende - bewegingssensor als de Reconyx HyperFire 1 modellen (o.a. HC600, PC900 en SC950), waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen. Dit gaat niet op voor de Reconyx HF2X. Een ander verschil is dat de HP2X en de HS2X langere video’s kunnen maken en zijn voorzien van een ‘SD-kaartbeheer functie’, waarbij de oudste beelden automatisch kunnen worden overschreven als de geheugenkaart vol dreigt te raken. Tot slot zijn er meer fysieke aanpassingsmogelijkheden voor de Reconyx HP2X (denk aan externe voedingsaansluiting, externe trigger, zonnepaneel, zoomlens, etc.). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HP2X zijn:

  • Gehéél onzichtbare infrarood flits
  • Legacy HF’ instelling
  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 45 meter
  • 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie
  • 720p HD videoresolutie
  • Dynamische video functie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Geavanceerde time-lapse functie

   

  Meer info

  Slechts: € 649,00

 7. Browning 2018 Recon Force 4K

  De Browning Recon Force 4K beschikt over de hoogst haalbare beeldkwaliteit binnen de wereld van de wildcamera’s! Deze wildcamera is namelijk voorzien van een 32MP foto- en 4K Ultra HD videoresolutie. Wegens de hoge beeldkwaliteit, is het aan te raden om voor minimaal een Class 10 (snelheidsklasse) SDHC of SDXC geheugenkaart te kiezen met voldoende opslagcapaciteit (max. 512GB). Net als de Browning Recon Force Advantage Full HD, heeft de Recon Force 4K een zichtbare infrarood flits, en dus een groot flitsbereik. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Recon Force 4K zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter
  - Flitsbereik van 30 meter
  - Maximale fotoresolutie van 32MP (geïnterpoleerd)
  - 4K Ultra HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 285,95

 8. Reconyx HS2X HyperFire 2 Beveiligingscamera (2018)

  De Reconyx HS2X (‘S’ staat voor ‘security’) is het beveiligingsmodel van de in 2018 geïntroduceerde HyperFire 2 series. De HS2X is een meer geavanceerde en uitgebreide versie van het Reconyx HF2X model; uitermate geschikt voor beveiligingstoepassingen. De camera kan dusdanig worden ingesteld dat deze op specifieke dagen en tijden automatisch in- en uitgeschakeld kan worden. De HS2X heeft veel weg van de Reconyx UltraFire XS8, maar beschikt over een snellere reactie- en hersteltijd voor zowel foto als video! Eén belangrijk verschil tussen de HyperFire 2 modellen is dat de Reconyx HS2X en de HP2X beide zijn uitgerust met een dezelfde – en uitstekend werkende - bewegingssensor als de Reconyx HyperFire 1 modellen (o.a. HC600, PC900 en SC950), waardoor verkregen data prima kan worden vergeleken met eerdere data afkomstig uit de oudere HyperFire 1 modellen. Dit gaat niet op voor de Reconyx HF2X. Een ander verschil is dat de HS2X en de HP2X langere video’s kunnen maken en zijn voorzien van een ‘SD-kaartbeheer functie’, waarbij de oudste beelden automatisch kunnen worden overschreven als de geheugenkaart vol dreigt te raken. Tot slot zijn er meer fysieke aanpassingsmogelijkheden voor de Reconyx HS2X (denk aan externe voedingsaansluiting, externe trigger, zonnepaneel, zoomlens, etc.). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Reconyx HS2X zijn:

  • Uitgebreid beveiligingssoftware
  • Gehéél onzichtbare infrarood flits
  • Legacy HF’ instelling
  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 45 meter
  • 1080 Full HD of 3MP fotoresolutie
  • 720p HD videoresolutie
  • Dynamische video functie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Geavanceerde time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 525,00

 9. Browning 2018 Dark Ops PRO XD

  De Browning Dark Ops Pro XD is de absolute topper binnen het Browning wildcamera assortiment! Net als de Browning Strike Force Pro XD, onderscheidt deze camera zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert tot verbluffende opnames! Ook maakt het de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de infrarood flits aan is. In tegenstelling tot de Browning Strike Force Pro XD, is de Browning Dark Ops Pro XD voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. Aanvullende top specificaties van de Browning Dark Ops Pro XD zijn:
  - Detectiebereik van 28 meter
  - Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP (geïnterpoleerd)
  - 1080p Full HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 252,95

 10. Browning 2019 Dark Ops HD PRO X

  De Browning Dark Ops HD Pro X is de overtreffende trap van de Browning Dark Ops Extreme. De Browning Dark Ops HD Pro X heeft een snellere reactie- en hersteltijd, een hogere beeldresolutie, een ingebouwde kleurenviewer, én een geïntegreerde bevestigingssteun. En dat alles voor een zéér scherpe prijs! De wildcamera is voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits (voor het menselijk oog). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops HD Pro X zijn:
  - Detectiebereik van 28 meter
  - Flitsbereik van 24 meter
  - Maximale fotoresolutie van 20MP (geïnterpoleerd)
  - 900p HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 199,95

 11. Stealth Cam 2019 DS4K MAX - 4K Ultra HD Video!

  De Stealth Cam DS4K MAX levert voortreffelijke beelden! Om dat te bereiken beschikt deze cameraval over twee beeldsensoren; elk geoptimaliseerd voor het maken van beelden gedurende de dag- of nacht (net als bij de Reconyx UltraFire- en de Browning Pro XD modellen). Naast dat het prachtige beelden oplevert, maakt het de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de infrarood flits aan is. Wat de Stealth Cam DS4K MAX uniek maakt is dat de wildcamera in staat is om in 4K Ultra HD te filmen en aanvullend geweldige 1440p WQHD video’s maakt. Meerdere professionele documentairemakers beschouwen deze cameraval dan ook als de beste keuze voor hun filmwerk. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam DS4K MAX zijn:

  • Onzichtbare infrarood flits
  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 30 meter
  • Maximale fotoresolutie van 32MP (geïnterpoleerd)
  • 4K Ultra HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 325,00

 12. Bushnell Core Dual Sensor No Glow 2019 (119977)

  De Bushnell Core Dual Sensor No Glow is samen met de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow het nieuwe topmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Beide modellen onderscheiden zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens (net als de Browning Pro XD modellen en de Reconyx UltraFire modellen), elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert in verbluffende opnames! Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core Dual Sensor No Glow is namelijk voorzien van een onzichtbare infrarood flits, terwijl het Low Glow model een zacht rood opgloeiende flits heeft. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter
  - Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 30MP (geïnterpoleerd)
  - 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 329,00

 13. Browning 2020 Recon Force EDGE

  De Browning Recon Force EDGE is - samen met de Recon Force 4K EDGE - het gloednieuwe model uit de Browning Recon Force serie! De Recon Force EDGE is voorzien van allerlei fijne kneepjes. Zo kunt u o.a. het detectiebereik van de Dark Ops APEX terugbrengen tot 18 meter. Dit komt goed van pas wanneer u verwacht dat een dier vlak voor de cameraval komt (bijv. bij gebruik van een lokmiddel). Oók is de belichting in te stellen in maar liefst drie verschillende standen ('Power Save', 'Long Range', 'Fast Motion'). Met deze fijne handigheidjes kunt u uw wildcamera nog specifieker aan laten sluiten met uw gewenste doel en efficiënt omgaan met het batterijverbruik van de cameraval. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Recon Force EDGE zijn:

  • Zichtbare infrarood flits
  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 37 meter
  • Maximale fotoresolutie van 20MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p HD videoresolutie
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 208,95

 14. Browning 2019 Dark Ops APEX

  De Browning Dark Ops APEX is het broertje van de - net iets duurdere, maar ook uitgebreidere - Browning Dark Ops HD Pro X. De Browning Dark Ops APEX is voorzien van een razendsnelle reactie- en hersteltijd, een hoge beeldresolutie, en dat alles voor een zéér scherpe prijs! Oók is de wildcamera voorzien van een onzichtbare infrarood flits, waarmee de wildcamera minder snel opvalt bij zowel dier als mens terwijl het foto's of video's maakt. Vaak last van overbelichte foto's? U kunt het flitsbereik van de Dark Ops APEX terugbrengen tot 18 meter. Dit kan goed van pas komen voor wanneer u te maken heeft met een dichtbegroeide omgeving, of wanneer een dier dichtbij de cameraval wordt verwacht. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops APEX zijn:

  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 24 meter
  • Maximale fotoresolutie van 18MP (geïnterpoleerd)
  • 900p HD videoresolutie
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 179,00

 15. Browning 2018 Strike Force Extreme

  De Browning Strike Force Extreme is de opvolger van het Strike Force HD 940 model (2017). Het belangrijkste verschil tussen de Strike Force HD 940 en de Strike Force Extreme is de hogere fotoresolutie, en de snellere reactie- en hersteltijd. De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits en is in staat om zowel foto’s als video’s te maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Strike Force Extreme zijn:
  - Detectiebereik van 20 meter
  - Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 16MP (geïnterpoleerd)
  - 720p HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 142,95

 16. Stealth Cam FLX met WIFI / Bluetooth XV4WF

  De Stealth Cam FLX is met zijn Wifi functionaliteit een zeer uniek model! Hiermee is het mogelijk om overal op de wereld (met internetverbinding) gemaakte camerabeelden uit te lezen met uw telefoon of tablet (net als de Reconyx MicroFire MR5, maar dan voor de helft van het geld!). Daarvoor is het uiteraard wél een vereiste dat de cameraval binnen het bereik van een bestaand Wifi netwerk opgesteld wordt (bijv. uw tuin of vakantiehuis). Ook is de wildcamera voorzien van Bluetooth, waarmee u op geringe afstand (zo’n 20 tot 30 meter) camerabeelden kunt aflezen, de instellingen kunt aanpassen en live kunt zien wat de wildcamera waarneemt. Ideaal voor moeilijk bereikbare locaties (bijv. nestlocatie) of wanneer u de desbetreffende locatie minimaal wilt verstoren! Dit alles werkt via de gratis Stealth Cam App. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Stealth Cam FLX zijn:

  • Onzichtbare infrarood flits
  • Detectiebereik van 18 meter
  • Flitsbereik van 30 meter
  • Maximale fotoresolutie van 30MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p Full HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 274,95

 17. Spypoint Solar Dark (2019)

  De Spypoint Solar Dark is de opvolger van de Spypoint Solar. In tegenstelling tot zijn voorganger, is de Spypoint Solar Dark voorzien van een gehéél onzichtbare flits. Ideaal tegen verstoring en diefstal! Wat dit model écht uniek maakt is het geïntegreerde zonnepaneel bovenop de camera. Diverse tests en reviews hebben uitgewezen dat deze camera in de meeste omstandigheden volledig kan draaien op de stroom die opgewekt wordt met dit kleine paneel! Zo zijn batterijen verleden tijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Spypoint Solar Dark zijn:

  • Detectiebereik van 37 meter
  • Flitsbereik van 28 meter
  • Maximale fotoresolutie van 12MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p Full HD videoresolutie
  • Hybride functie (gelijktijdige foto- en videomodus)
  • Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 299,00

 18. Bushnell Core No Glow 2019 (119938)

  De Bushnell Core No Glow vormt samen met de Bushnell Low Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core No Glow is namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits terwijl het Low Glow model een zacht rood opgloeiende infrarood flits heeft. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core No Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter
  - Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP (geïnterpoleerd)
  - 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 229,00

 19. Bushnell Core Low Glow 2019 (119936)

  De Bushnell Core Low Glow vormt samen met de Bushnell No Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het type infrarood flits. De Bushnell Core Low Glow is namelijk voorzien van een zichtbare infrarood flits, waardoor de nachtbeelden net wat beter belicht zijn dan bij de Bushnell Core No Glow, welke een volledig onzichtbare infrarood flits heeft. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter
  - Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP (geïnterpoleerd)
  - 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 209,00

 20. Bushnell Core Dual Sensor Low Glow 2019 (119975)

  De Bushnell Core Dual Sensor Low Glow is samen met de Bushnell Core Dual Sensor No Glow het nieuwe topmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Beide modellen onderscheiden zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens (net als de Browning Pro XD modellen en de Reconyx UltraFire modellen), elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert in verbluffende opnames! Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core Dual Sensor Low Glow is namelijk voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core Dual Sensor Low Glow zijn:
  - Detectiebereik van 30 meter
  - Flitsbereik van 25 meter
  - Maximale fotoresolutie van 30MP (geïnterpoleerd)
  - 1080p FULL HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Hybride functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 299,00

 21. Browning 2018 Strike Force PRO XD

  De Browning Strike Force Pro XD is de absolute topper binnen het Browning wildcamera assortiment! Net als de Browning Dark Ops Pro XD, onderscheidt deze camera zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert tot verbluffende opnames! Ook maakt het de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de infrarood flits aan is. In tegenstelling tot de Browning Dark Ops Pro XD, is de Browning Strike ForcePro XD voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. Aanvullende top specificaties van de Browning Strike Force Pro XD zijn:
  - Detectiebereik van 28 meter
  - Flitsbereik van 37 meter
  - Maximale fotoresolutie van 24MP (geïnterpoleerd)
  - 1080p Full HD videoresolutie
  - Dynamische video functie
  - Time-lapse functie

  Meer info

  Slechts: € 239,00

 22. Scoutguard SG565FV - Witte flits

  De Scoutguard SG565FV (ook bekend als Bolyguard SG565FV) is een uiterst bijzondere wildcamera die geproduceerd wordt door Boly Media Inc. Wat deze cameraval zo bijzonder maakt is de witte flits (‘incandescent flash’). Hier hebben we het niet over een witte LED-flits zoals bij de Scoutguard SG560C, maar echt over een witte flits dat we ook aantreffen in de regulieren fotocamera’s. Het grote voordeel hiervan is de natuurlijke kleur van de nachtbeelden (in kleur!) en een groter flitsbereik, ten opzicht van een witte LED-flits. Dit maakt het identificeren van kleine zoogdieren en individuen een stuk aangenamer en leidt tot verbluffende beelden.  Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Scoutguard SG565FV zijn:

  • Detectiebereik van 25 meter
  • Flitsbereik van 20 meter
  • Maximale fotoresolutie van 8MP (geïnterpoleerd, 3MP sensor)
  • 640x480p maximale videoresolutie

  Meer info

  Slechts: € 199,00

 23. Primos Proof Cam 3

  De Primos Proof Cam 3 is vrijwel identiek aan de Primos Proof Cam 2, maar is voorzien van een volledig onzichtbare infrarood flits. Net als de andere Primos cameramodellen, is ook deze cameraval ideaal voor iemand met minder technische kennis en/of affiniteit met wildcamera’s. Benoemingswaardige specificaties van de Primos Proof Cam 3 zijn:

  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 17.5 meter
  • Maximale fotoresolutie van 16MP (geïnterpoleerd)
  • 720p HD videoresolutie

  Meer info

  Slechts: € 199,00

 24. Primos Proof Cam 2

  De Primos Proof Cam 2 komt sterk overeen met de Primos Proof Cam 1, maar dan met net wat betere specificaties (waaronder resolutie, flitsbereik, en reactie- en hersteltijd). Dit cameramodel is ideaal voor iemand met minder technische kennis en/of affiniteit met wildcamera’s. In tegenstelling tot de Primos Proof Cam 3, is deze cameraval voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee die prachtige nachtfoto’s- en video’s maakt. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Primos Proof Cam 2 zijn:

  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 24 meter
  • Maximale fotoresolutie van 16MP (geïnterpoleerd)
  • 720p HD videoresolutie

  Meer info

  Slechts: € 169,00

 25. Primos Proof Cam 1

  De Primos Proof Cam 1 is de meest uitgeklede en goedkope model binnen de Primos Proof Cam serie. Ideaal voor iemand met minder technische kennis en/of affiniteit met wildcamera’s, maar puur op zoek is naar een wildcamera om snel en eenvoudig in beeld te brengen welke dieren ergens voorkomen. De cameraval is voorzien van een zichtbare infrarood flits. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Primos Proof Cam 1 zijn:

  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 20 meter
  • Maximale fotoresolutie van 12MP (geïnterpoleerd)
  • 720p HD videoresolutie

  Meer info

  Slechts: € 149,00

 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336