Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits

MerkBushnell

Niet op voorraad

€ 425,00

De Bushnell Natureview Cam Onzichtbare flits is specifiek toegespitst op natuurfotografie en close-up monitoring. Dit cameramodel biedt de mogelijkheid om verschillende voorzetlenzen te monteren, waarmee de scherpteafstand kan worden teruggebracht naar 60 of zelfs 46 cm. Ideaal voor close-up fotografie! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Natureview Cam Onzichtbare flits zijn:
- Detectiebereik van 25 meter / Flitsbereik van 17.5 meter
- Maximale fotoresolutie van 14MP / 1920x1080p HD videoresolutie
- Hybride functie en time-lapse functie

Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits

De Bushnell Natureview Cam onzichtbare infrarood flits is specifiek toegespitst op natuurfotografie en close-up monitoring. Dit cameramodel biedt de mogelijkheid om verschillende voorzetlenzen te monteren, waarmee de scherpteafstand kan worden teruggebracht naar 60 of zelfs 46 cm. Ideaal voor close-up fotografie (bijv. een struikrover of mostela cameravalkist). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Natureview Cam Essential zijn:

Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits| Uiterlijke kenmerken

Bushnell Natureview Cam Onzichtbare flits heeft een olijfgroene behuizing. De behuizing is voorzien van twee kleine sluitklemmen aan de rechterzijkant, waarbinnen de AA batterijen en instellingen dienen te worden ingevoerd. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera een verbluffende 11 maanden meegaan! Dit model wordt standaard geleverd met een externe kleurenviewer, waardoor u in staat bent om live te zien wat de camera ziet op het moment van plaatsing en gemaakte beelden direct in het veld kunnen worden bekeken.  

Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits| Voordelen

+ snelle detectie (0.2s)- en hersteltijd (1.0s)

+ goede focus voor dieren van dichtbij

+ 2.4 inch externe kleurenviewer

+ zeer lange batterijduur

Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits | Alternatieven

De Bushnell Natureview Cam Onzichtbare flits is een verouderd model dat nog steeds goed in de smaak valt bij vele van onze klanten. Bent u geïnteresseerd in een nieuwer model met verbeterde specificaties? Bekijk dan ook eens de Bushnell Core No Glow of de Bushnell Core Dual Sensor No Glow.

Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Japcell snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits wildcamera met typenummer 119740.

Meer informatie
Merk Bushnell
Merk Bushnell
Afmetingen 17.8 x 11.4 x 7.6
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto, Video, en Hybride modus
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 14 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 30 fps
Maximale videolengte overdag 60 sec
Maximale videolengte 's nachts 60 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Nee
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 18 meter
Detectiebereik 25 meter
Lens beeldhoek 45 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.2 sec
Hersteltijd fotostand 1 sec
Reactietijd videostand 2.4 sec
Hersteltijd videostand 5 sec
Max # beelden per detectie 3
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, 24 uur per dag
Minimaal time lapse interval 60 sec
Ingebouwde viewer Ja
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 8 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Camera beschikt over een intern LCD scherm én een externe kleureviewer en 'live screen', waarop de gemaakte beelden meteen teruggekeken kunnen worden en waarop live bekeken kan worden wat de camera ziet. extreem handig bij het instellen van de cameraval! Verder beschikt deze camera over twee voorzetlenzen om de scherpteafstand te verkleinen en zo fantastische close-up beelden te maken! Activiteitsmodi instelbaar (24-uursmodus, dagmodus, nachtmodus), gevoeligheid van de bewegingssensor instelbaar, flitssterkte instelbaar, sluitertijd 's nachts instelbaar.

Originele gebruikershandleiding

Bushnell Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bushnell Natureview Cam 2015 Onzichtbare flits
Uw waardering