Bushnell Core No Glow 2019

MerkBushnell

Niet op voorraad

€ 249,00

De Bushnell Core No Glow 2019 is niet langer verkrijgbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core S-4K No Glow 2021.

De Bushnell Core No Glow vormt samen met de Bushnell Low Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core No Glow is namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LEDs is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core No Glow zijn:
- Detectiebereik van 30 meter / Flitsbereik van 25 meter
- Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p FULL HD videoresolutie
- Dynamische video functie
- Hybride functie en time-lapse functie

De Bushnell Core No Glow 2019 is niet langer verkrijgbaar en is opgevolgd door de Bushnell Core S-4K No Glow 2021.

Bushnell Core No Glow 2019

De Bushnell Core No Glow is samen met de Bushnell Core Low Glow het nieuwe instapmodel van de Core serie van Bushnell; de opvolger van de Aggressor serie. Het enige verschil tussen de twee modellen zit hem in het flitsmechanisme. De Bushnell Core No Glow is namelijk voorzien van een gehéél onzichtbare infrarood flits. De detectie- en hersteltijd zijn razendsnel en de belichting van de infrarood LED verlichting is goed uitgebalanceerd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Bushnell Core No Glow zijn:

Bushnell Core No Glow 2019 | Uiterlijke kenmerken

De Bushnell Core No Glow heeft een egaal bruine behuizing.Vergelijkbaar met de Browning modellen, zit er een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De AA batterijen gaan in een speciale batterijslede, die je d.m.v. een kliksysteem onderin de camera schuift. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera het wel meer dan 9 maanden volhouden!

Bushnell Core No Glow 2019 | Voordelen

+ zeer snelle detectie- en hersteltijd (0.17s/0.9s)

+ onzichtbare infrarood flits

+ intuïtief menu

+ lange batterijduur

Bushnell Core No Glow 2019 | Alternatieven

Bent u op zoek naar meer verfijnde dag- en nachtbeelden? Bekijk dan ook eens de Bushnell Core Dual Sensor No Glow. Dit model beschikt over een dubbele lens, elk specifiek geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. 

Bushnell Core No Glow 2019 | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Het volledige review van de Bushnell Core No Glow is hier te vinden.

Bushnell Core No Glow 2019 | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een gestandaardiseerd beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier de review van de Bushnell Core No Glow door Trailcampro.

Bushnell Core No Glow 2019 | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Bushnell Core No Glow 2019 wildcamera met typenummer 119938.

Meer informatie
Merk Bushnell
Merk Bushnell
Afmetingen 14.6 x 10.2 x 7.6
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto, Video, en Hybride modus
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 24 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 30 fps
Maximale videolengte overdag 60 sec
Maximale videolengte 's nachts 60 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Ja
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 25 meter
Detectiebereik 27 meter
Lens beeldhoek 45 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.17 sec
Hersteltijd fotostand 0.9 sec
Reactietijd videostand 0.5 sec
Hersteltijd videostand 1 sec
Max # beelden per detectie 5
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, 24 uur per dag
Minimaal time lapse interval 60 sec
Ingebouwde viewer Nee
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 6 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Activiteitsmodi instelbaar (24-uursmodus, dagmodus, nachtmodus), gevoeligheid van de bewegingssensor instelbaar, flitssterkte instelbaar, sluitertijd 's nachts instelbaar.

Originele gebruikershandleiding

Bushnell Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bushnell Core No Glow 2019
Uw waardering