Bushnell Heavy Duty Cameravalbehuizing

MerkCamlockbox
€ 64,95
Hier vindt u de Heavy Duty versie van de stalen cameravalbehuizing voor de Bushnell cameravallen. Selecteer uw model cameraval in de optielijst om de juiste behuizing te bestellen. LET OP: er is niet voor alle modellen een Heavy Duty model beschikbaar, dus kies in dat geval voor de standaardversie behuizing.

Dit is de "Heavy Duty" versie van de stalen behuizing voor de Bushnell cameravallen. Om de behuizing voor uw cameraval te bestellen, selecteert u simpelweg uw model cameraval in de lijst hierboven. LET OP: er is niet voor alle modellen een Heavy Duty model beschikbaar, dus kies in dat geval voor de standaardversie behuizing.

Waar de standaardversie cameravalbehuizing gemaakt wordt van 1.6 mm dik roestvrij staal, wordt deze "Heavy Duty" variant gemaakt van 3.2 mm roestvrij staal. Het gebruikte materiaal van de heavy duty variant is dus twee keer zo dik als dat van de standaardbehuizing, waardoor deze nog beter bestand is tegen vernieling, diefstal, vandalisme, of beschadiging.

Deze stalen behuizing beschermd de cameraval tegen vernieling, diefstal, vandalisme of beschadiging. Om de behuizing te verankeren, is het mogelijk om deze met schroeven vast te zetten in bijvoorbeeld een paal of boom. Daarnaast hebben de cameravalbehuizingen een uitsparing voor een zogenaamd python kabelslot en/of een hangslot. Master Lock python kabelsloten zijn ideaal voor het verankeren van een cameravalbehuizing aan bijvoorbeeld een boom of paal, omdat het slot om de boom of paal heen gehangen kan worden. Dit maakt diefstal bijna onmogelijk! Master Lock python kabelsloten en hangsloten zijn terug te vinden onder de categorie "accessoires" in onze webshop.

Staat uw model cameraval niet in de lijst, of twijfelt u over het juiste model behuizing voor uw cameraval, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Merk Camlockbox
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bushnell Heavy Duty Cameravalbehuizing
Uw waardering