Browning 2018 Strike Force Pro XD

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 249,00

Dit model wordt niet meer geproduceerd. De opvolger van de Browning Strike Force Pro XD is de Browning 2022 Strike Force Pro DCL.

Browning 2018 Strike Force Pro XD

De Browning Strike Force Pro XD is de absolute topper binnen het Browning wildcamera assortiment! Net als de Browning Dark Ops Pro XD, onderscheidt deze camera zich van de rest wegens de aanwezigheid van een dubbele lens, elk geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden. Dit resulteert tot verbluffende opnames! Ook maakt het de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de infrarood flits aan is. In tegenstelling tot de Browning Dark Ops Pro XD, is de Browning Strike Force Pro XD voorzien van een zichtbare infrarood flits, waarmee de beelden net wat beter belicht zijn. Aanvullende top specificaties van de Browning Strike Force Pro XD zijn:

  • Detectiebereik van 28 meter
  • Flitsbereik van 37 meter
  • Maximale fotoresolutie van 24MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p Full HD videoresolutie
  • Dynamische video functie
  • Time-lapse functie
  • Meertalig gebruikersmenu, waaronder Nederlandstalig
  • Activiteitstimer, waardoor je ervoor kunt kiezen om alleen op specifieke tijden van de dag kunt monitoren

Browning 2018 Strike Force Pro XD | Uiterlijke kenmerken

Browning Strike Force Pro XD heeft een camouflageprint behuizing met aan de achterkant een geïntegreerde bevestigingssteun, waarmee u de wildcamera gemakkelijk kunt richten tijdens het plaatsen. De wildcamera is voorzien van een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De 1.5 inch ingebouwde kleurenviewer maakt het mogelijk om live te zien wat de wildcamera waarneemt en gemaakte beelden direct in het veld te bekijken. De AA batterijen gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera een verbluffende 10 maanden meegaan!

Browning 2018 Strike Force Pro XD | Voordelen

+ razendsnelle detectie (0.22s)- en hersteltijd (0.8s)

+ ingebouwde 1.5 inch kleurenviewer

+ intuïtief menu

+ geïntegreerde bevestigingssteun

+ lange batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

Browning 2018 Strike Force Pro XD | Alternatieven

Bent u op zoek naar absolute top beeldkwaliteit? Bekijk dan ook eens de Browning Recon Force 4K edge en de Stealth Cam DS4k. Beide modellen hebben een maximale fotoresolutie van 30+MP (geïnterpoleerd) en maken video’s in 4K ULTRA HD resolutie! De allerhoogst mogelijke standaard binnen de wereld van de wildcamera’s.

Browning 2018 Strike Force Pro XD | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Voor dit model is nog geen onafhankelijk review beschikbaar.

Browning 2018 Strike Force Pro XD | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier de review van de Browning Strike Force Pro XD door Trailcampro.

Browning 2018 Strike Force Pro XD | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning 2018 Strike Force Pro XD wildcamera met typenummer BTC-5PXD.

Meer informatie
MerkBrowning
MerkBrowning
Afmetingen10.8 x 7.6 x 6.3 cm
Type wildcameraStandaard lokale opslag
Opname optiesFoto en video
Live stream functieNee
Maximale fotoresolutie24 Megapixels
Videoresolutie opties1080p FULL HD @ 60 fps
Maximale videolengte overdag120 sec
Maximale videolengte 's nachts20 sec
Dynamic Video / Smart IR VideoJa
Type flitszichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik37 meter
Detectiebereik28 meter
Lens beeldhoek55 graden
Zoom functieNee
Reactietijd fotostand0.22 sec
Hersteltijd fotostand0.8 sec
Reactietijd videostand0.73 sec
Hersteltijd videostand1.9 sec
Max # beelden per detectie8
Trigger interval instelbaarJa
Nachtbeelden in kleurNee
ActiviteitstimerNee
Time Lapse functionaliteitJa, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval5 sec
Ingebouwde viewerJa
Instelbare camera naamJa
Aantal en type batterijen6 x AA
Externe voedingsaansluitingJa
Maximale geheugencapaciteit512 GB
WachtwoordbeveiligingNee
Uitsparing voor python kabelslotJa
Meertalig cameramenuNee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 2 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-8 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.3 seconden tussen iedere foto. Verder heeft deze camera de zogenaamde Smart IR Video functionaliteit. Deze functie houdt in dat de camera blijft filmen zo lang er beweging voor de camera gedetecteerd wordt. Dus ook al staat de videolengte bijvoorbeeld ingesteld op 20 seconden, blijft de camera na die 20 seconden gewoon door filmen totdat het dier uit beeld verdwenen is, of totdat er een totaal van 5 minuten aaneengesloten gefilmd is. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD Overwrite functie, wat betekent dat automatisch de oudste beelden kunnen worden verwijderd als de geheugenkaart vol dreigt te raken.

Originele gebruikershandleiding

Browning Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning 2018 Strike Force Pro XD
Uw waardering