Browning / Stealth Cam / Moultrie Zonnepaneel (12V)

€ 69,95
Dit zonnepaneel (12V) is speciaal geschikt voor de cameravallen van Browning, Stealth Cam, en Moultrie zo lang deze een externe voedingsaansluiting hebben. Het paneel is 15x15 cm en heeft een aansluitkabel van ongeveer 3 meter lengte. Het is een 12V zonnepaneel, met een ingebouwd LCD display waarop het actuele batterijniveau van de ingebouwde Li-ION batterij en de zonnestraling af te lezen is. Het zonnepaneel is waterdicht en kan dus het hele jaar buiten hangen. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

Dit zonnepaneel (12V) is speciaal geschikt voor de cameravallen van Browning, Stealth Cam, en Moultrie zo lang deze een externe voedingsaansluiting hebben.

Het paneel is 15x15 cm en heeft een aansluitkabel van ongeveer 3 meter lengte.

Het is een 12V zonnepaneel, met een ingebouwd LCD display waarop het actuele batterijniveau van de ingebouwde Li-ION batterij en de zonnestraling af te lezen is. Het zonnepaneel is waterdicht en kan dus het hele jaar buiten hangen. Met dit paneel kan je je wildcamera véél langer in het veld laten staan, zonder terug te moeten om de batterijen te vervangen!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning / Stealth Cam / Moultrie Zonnepaneel (12V)
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!