Browning Defender 850 (WIFI / BLUETOOTH MODEL!)

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 263,95

Dit model wordt niet meer geproduceerd.

Browning Defender 850

De Browning Defender 850 is een revolutionair model binnen de Browning wildcamera’s. De cameraval beschikt namelijk over een ingebouwde Bluetooth functionaliteit, waarmee u via de handige ‘Defender App’ op geringe afstand camerabeelden kunt aflezen en de instellingen kunt aanpassen. Ideaal voor moeilijk bereikbare locaties (bijv. nestlocatie) of wanneer u de desbetreffende locatie minimaal wilt verstoren! In tegenstelling tot de Defender 940, is de Defender 850 voorzien van een zichtbare infrarood flits en heeft dus een groter flitsbereik. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Defender 850 zijn:

  • Detectiebereik van 24 meter (verstelbaar)
  • Flitsbereik van 37 meter (verstelbaar)
  • Maximale fotoresolutie van 20MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p HD videoresolutie
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie

Browning Defender 850 | Uiterlijke kenmerken

In tegenstelling tot de andere Browning modellen, hebben de Defender camera’s een unieke (speciaal ontwikkelde) behuizing, waar u via een klep aan de bovenkant de camera eruit haalt om vervolgens bij de batterijen en instellingen te kunnen komen. De speciale CR123 Lithium batterijen gaan in een batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van CR123 lithium batterijen kan de wildcamera het zo’n 3 maanden volhouden.

Browning Defender 850 | Voordelen

+ snelle detectie- en hersteltijd (0.48s/0.8s)

+ Geïntegreerde bevestigingssteun

+ Bluetooth functionaliteit (geringe afstand)

+ SD-kaartbeheer functie

Browning Defender 850 | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier de review van de Browning Defender 850 door Trailcampro.

Browning Defender 850 | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model zijn dat een set CR123 Lithium batterijen of Xtar RCR123A oplaadbare batterijen en een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Kiest u voor de oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de XTAR MC4 batterijlader!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning Defender 850 wildcamera met typenummer BTC-9D.

Meer informatie
Merk Browning
Merk Browning
Afmetingen 11.4 x 8.1 x 5.6 cm
Type wildcamera Bluetooth wireless
Opname opties Foto en video
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 20 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 60 fps
Maximale videolengte overdag 120 sec
Maximale videolengte 's nachts 20 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Ja
Type flits zichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik 37 meter
Detectiebereik 24 meter
Lens beeldhoek 55 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.48 sec
Hersteltijd fotostand 0.8 sec
Reactietijd videostand 0.6 sec
Hersteltijd videostand 0.7 sec
Max # beelden per detectie 8
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval 5 sec
Ingebouwde viewer Nee
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 4 x CR123A
Externe voedingsaansluiting Nee
Maximale geheugencapaciteit 128 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

De camera beschikt over ingebouwde Bluetooth en WIFI functionaliteit (net als de nieuwe Reconyx MicroFire MR5, maar dan voor de helft van het geld!), waardoor je deze camera op afstand kan bedienen met behulp van een app op je IOS of Android Smartphone. Het bereik van instellen op deze manier is ongeveer 30 meter onder ideale omstandigheden. Met behulp van de app kunnen gemaakte foto's of video's worden gedownload, je kan live meekijken met de camera, en je kan op afstand de instellingen aanpassen. Op deze manier hoef je de plek waar je de camera ophangt veel minder vaak te verstoren, en natuurlijk werkt dit ook perfect als de camera op een moeilijk toegankelijke plek geplaatst wordt, zoals hoog in een boom, of diep in een faunatunnel. Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 2 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-8 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.3 seconden tussen iedere foto. Verder heeft deze camera de zogenaamde Smart IR Video functionaliteit. Deze functie houdt in dat de camera blijft filmen zo lang er beweging voor de camera gedetecteerd wordt. Dus ook al staat de videolengte bijvoorbeeld ingesteld op 20 seconden, blijft de camera na die 20 seconden gewoon door filmen totdat het dier uit beeld verdwenen is, of totdat er een totaal van 5 minuten aaneengesloten gefilmd is. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD Overwrite functie, wat betekent dat automatisch de oudste beelden kunnen worden verwijderd als de geheugenkaart vol dreigt te raken.

Originele gebruikershandleiding

Browning Defender 850 gebruikershandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning Defender 850 (WIFI / BLUETOOTH MODEL!)
Uw waardering