Browning 2021 Command Ops Elite 20

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 154,95

Dit model wordt niet meer geproduceerd. De opvolger van de Browning 2021 Command Ops Elite 20 is de Browning 2023 Command Ops Elite 22.

Browning 2021 Command Ops ELITE

De Browning Command Ops ELITE is de goedkoopste camera van Browning, maar dat betekent niet dat hij niet goed is. Sterker nog, dit model zit boordevol goede specificaties, waar de gemiddelde hobbyist meer dan genoeg plezier aan zal hebben! De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits (low-glow) en is in staat om zowel foto’s als video’s te maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Command Ops ELITE zijn:

  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 24 meter
  • Maximale fotoresolutie van 20MP (geïnterpoleerd)
  • 720p HD videoresolutie
  • Time-lapse functie
  • Smart IR (verstelt automatisch de flitser voor perfecte nachtbeelden)

Browning 2021 Command Ops ELITE | Uiterlijke kenmerken

Browning Command Ops ELITE heeft een camouflageprint behuizing. De wildcamera is voorzien van een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De AA batterijen gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera het extra lang volhouden!

Browning 2021 Command Ops ELITE | Voordelen

+ redelijk snelle detectie (0.3s)- en hersteltijd (1.0s)

+ lange batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

Browning 2021 Command Ops ELITE | Alternatieven

De Browning Command Ops ELITE is een betaalbare cameraval, waar de gemiddelde hobbyist meer dan genoeg plezier aan zal beleven! Bent u echter geïnteresseerd in een wildcamera met een ietwat snellere detectie- en hersteltijd, plus een onzichtbare infrarood flits? Bekijk dan ook eens de Browning Dark Ops HD MAX.

Browning 2021 Comman Ops ELITE | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Voor dit model is nog geen onafhankelijk review beschikbaar.

Browning 2021 Command Ops ELITE | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een gestandaardiseerd beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Voor dit model is nog geen onafhankelijk review beschikbaar.

Browning 2021 Command Ops ELITE | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning 2021 Command Ops ELITE wildcamera met typenummer BTC-4E20.

Meer informatie
Merk Browning
Merk Browning
Afmetingen 11,4 x 8,9 x 6,35 cm
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto en video
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 20 Megapixels
Videoresolutie opties 900p HD+
Maximale videolengte overdag 120 sec
Maximale videolengte 's nachts 10 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Nee
Type flits zichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik 25 meter
Detectiebereik 20 meter
Lens beeldhoek 42 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.3 sec
Hersteltijd fotostand 1 sec
Reactietijd videostand 1 sec
Hersteltijd videostand 2 sec
Max # beelden per detectie 8
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval 5 sec
Ingebouwde viewer Nee
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 6 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 1 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-4 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.8 seconden tussen iedere foto. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD Overwrite functie, wat betekent dat automatisch de oudste beelden kunnen worden verwijderd als de geheugenkaart vol dreigt te raken.

Originele gebruikershandleiding

Browning Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning 2021 Command Ops Elite 20
Uw waardering