Browning 2020 Patriot

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 254,95

Dit model wordt niet meer geproduceerd. De opvolger van de Browning Dark OPS DCL is de Browning 2024 Dark Ops Pro DCL NANO.

De Browning Patriot is het allernieuwste model uit de 2020 Browning collectie, en een nieuwe aanwinst binnen de dubbele lens technologie. De sensor- en lenscombinatie is nauwkeurig afgestemd om zowel overdag als 's nachts heldere en haarscherpe beelden te genereren. En dat met een gehéél onzichtbare infrarood flits van militaire kwaliteit! De dubbele lens maakt de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de onzichtbare infrarood flits aan is. Zo valt de wildcamera nóg minder op! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Patriot zijn:
- Detectiebereik van 28 meter / flitsbereik van 33 meter
- Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p HD videoresolutie 
- Dynamische video en time-lapse functie
- Meertalig gebruikersmenu (incl. Nederlandstalig) en Activiteitstimer

Browning 2020 Patriot

De Browning Patriot is een van de modellen binnen het Browning assortiment met de dubbele lens technologie. De sensor- en lenscombinatie is nauwkeurig afgestemd om zowel overdag als 's nachts heldere en haarscherpe beelden te leveren. En dat met een gehéél onzichtbare infrarood flits van militaire kwaliteit! De dubbele lens maakt de wildcamera écht geruisloos, omdat er niet langer een mechanisch filter nodig is dat voor de lens schuift op het moment dat de onzichtbare infrarood flits aan is. Zo valt de wildcamera nóg minder op! Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Patriot zijn:

  • Detectiebereik van 28 meter
  • Flitsbereik van 33 meter (verstelbaar)
  • Maximale fotoresolutie van 24MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p HD videoresolutie (60 fps)
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie
  • Meertalig gebruikersmenu, waaronder Nederlandstalig
  • Activiteitstimer waardoor je ervoor kunt kiezen om alleen op specifieke tijden van de dag kunt monitoren

Browning 2020 Patriot | Uiterlijke kenmerken

De Browning Patriot heeft een compacte camouflageprint behuizing en is makkelijk te onderscheiden wegens de aanwezigheid van twee lenzen (net als de Dark Ops Pro DCL en de Strike Force Pro DCL). De wildcamera is voorzien van een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De 2.0 inch ingebouwde kleurenviewer maakt het mogelijk om live te zien wat de wildcamera waarneemt en gemaakte beelden direct in het veld te bekijken. De AA batterijen gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera zeer lang meegaan!

Browning 2020 Patriot | Voordelen

+ Razendsnelle detectie- en hersteltijd (0.15s/0.35s)

+ gehéél onzichtbare infrarood flits

+ ingebouwde 2.0 inch kleurenviewer

+ intuïtief menu, in meerdere talen, waaronder Nederlands

+ lange batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

+ Timer functie om alleen op bepaalde tijden van de dag te kunnen monitoren

Browning 2020 Patriot | Alternatieven

Bent u op zoek naar iets compactere Dual Lens camera? Bekijk dan ook eens de Browning Dark Ops Pro DCL. Dit model werkt op slechts 6 AA batterijen en is daardoor nog net iets kleiner uitgevoerd dan de Browning Patriot. Bent u op zoek naar een model met een zichtbare infrarood flits, kijk dan eens naar de Browning Strike Force Pro DCL. Dit model is gelijk aan de Dark Ops Pro DCL maar dan met een zichtbare infrarood flits waardoor het bereik van het nachtbeeld over het algemeen nog net iets groter is.

Browning 2020 Patriot | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier de review van de Browning Patriot door Trailcampro.

Browning 2020 Patriot | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning 2020 Patriot wildcamera met typenummer BTC-PATRIOT.

Meer informatie
Merk Browning
Merk Browning
Afmetingen 12.7 x 9.5 x 6.35 cm
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto en video
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 24 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 60 fps
Maximale videolengte overdag 120 sec
Maximale videolengte 's nachts 20 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Ja
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 33 meter
Detectiebereik 28 meter
Lens beeldhoek 58 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.12 sec
Hersteltijd fotostand 0.4 sec
Reactietijd videostand 0.42 sec
Hersteltijd videostand 1.4 sec
Max # beelden per detectie 8
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval 5 sec
Ingebouwde viewer Ja
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 8 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 512 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Ja, inclusief Engels, Duits, Nederlands
Overige noemenswaardige specificaties

Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 2 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-8 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.3 seconden tussen iedere foto. Verder heeft deze camera de zogenaamde Smart IR Video functionaliteit. Deze functie houdt in dat de camera blijft filmen zo lang er beweging voor de camera gedetecteerd wordt. Dus ook al staat de videolengte bijvoorbeeld ingesteld op 20 seconden, blijft de camera na die 20 seconden gewoon door filmen totdat het dier uit beeld verdwenen is, of totdat er een totaal van 2 minuten aaneengesloten gefilmd is. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD-kaartbeheer functie, wat betekent dat de oudste beelden automatisch kunnen worden vervangen als de geheugenkaart vol dreigt te raken. Verder beschikt de camera over een meertalig gebruikersmenu, waaronder ook Nederlandstalig, en heeft de camera een activiteitstimer.

Originele gebruikershandleiding

Browning Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning 2020 Patriot
Uw waardering