Browning 2019 Dark Ops APEX

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 179,00

Dit model is uitgefaseerd en hierdoor niet meer leverbaar. Voor een vergelijkbaar product, willen we u graag verwijzen naar de Browning Dark Ops HD Pro X of de Browning Dark Ops FULL HD. De HD Pro X is de uitgebreide en vernieuwde versie van deze camera, hierdoor is deze ook duurder. De FULL HD is de vernieuwde 2022 model en kan gezien worden als de opvolger van de APEX model, hierdoor valt deze in dezelfde prijsklasse.

Browning 2019 Dark Ops APEX

De Browning Dark Ops APEX is het broertje van de - net iets duurdere, maar ook uitgebreidere - Browning Dark Ops HD Pro X. De Browning Dark Ops APEX is voorzien van een razendsnelle reactie- en hersteltijd, en een hoge beeldresolutie. Dat alles voor een zéér scherpe prijs! Oók is de wildcamera voorzien van een onzichtbare infrarood flits, waarmee de wildcamera minder snel opvalt bij zowel dier als mens terwijl het foto's of video's maakt. De mate van belichting is instelbaar, wat goed van pas komen voor wanneer u wilt besparen op het energieverbruik of wanneer u te maken heeft met een dichtbegroeide omgeving.U kunt het flitsbereik van de Dark Ops APEX terugbrengen tot 18 meter. Dit kan goed van pas komen voor wanneer u te maken heeft met een dichtbegroeide omgeving, of wanneer een dier dichtbij de cameraval wordt verwacht. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Dark Ops APEX zijn:

  • Detectiebereik van 24 meter
  • Flitsbereik van 24 meter
  • Maximale fotoresolutie van 18MP (geïnterpoleerd)
  • 900p HD videoresolutie
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie

Browning 2019 Dark Ops APEX | Uiterlijke kenmerken

De compacte Browning Dark Ops APEX is voorzien van een stevige en gecamoufleerde behuizing. Op de onderste helft van de cameraval bevindt zich een klepje waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De AA-batterijen gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Dit model heeft geen ingebouwde kleurenviewer om beelden direct op terug te kunnen kijken, of om u te assisteren bij het optimaal richten van de camera.

Browning 2019 Dark Ops APEX | Voordelen

+ razendsnelle detectie (0.22s)- en hersteltijd (0.4s)

+ intuïtief menu

+ lange batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

Browning 2019 Dark Ops APEX | Alternatieven

Bent u op zoek naar meer verfijnde dag- en nachtbeelden? Bekijk dan ook eens de Browning Dark Ops Pro XD. Dit model is voorzien van een dubbele lens, elk specifiek geoptimaliseerd voor dag- en nachtbeelden.   

Browning 2019 Dark Ops APEX | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Japcell snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning 2019 Dark Ops APEX wildcamera met typenummer BTC-6HD-APX

Meer informatie
Merk Browning
Merk Browning
Afmetingen 11.4 x 8.3 x 6.3 cm
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto en video
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 18 Megapixels
Videoresolutie opties 900p HD+
Maximale videolengte overdag 120 sec
Maximale videolengte 's nachts 20 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Ja
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 24 meter
Detectiebereik 24 meter
Lens beeldhoek 55 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.22 sec
Hersteltijd fotostand 0.4 sec
Reactietijd videostand 0.53 sec
Hersteltijd videostand 2 sec
Max # beelden per detectie 8
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval 5 sec
Ingebouwde viewer Nee
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 6 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 512 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 2 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-8 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.3 seconden tussen iedere foto. Verder heeft deze camera de zogenaamde Smart IR Video functionaliteit. Deze functie houdt in dat de camera blijft filmen zo lang er beweging voor de camera gedetecteerd wordt. Dus ook al staat de videolengte bijvoorbeeld ingesteld op 20 seconden, blijft de camera na die 20 seconden gewoon door filmen totdat het dier uit beeld verdwenen is, of totdat er een totaal van 2 minuten aaneengesloten gefilmd is. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD-kaartbeheer functie, wat betekent dat de oudste beelden automatisch kunnen worden vervangen, zodra de geheugenkaart vol dreigt te raken.

Originele gebruikershandleiding

Browning Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning 2019 Dark Ops APEX
Uw waardering