Browning 2018 Strike Force Extreme

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 142,95

Dit model is uitgefaseerd en hierdoor niet meer leverbaar. Voor een vergelijkbaar product, willen we u graag verwijzen naar de Browning Strike Force HD Pro X. Dit model is de opvolger van de extreme, met verbeterde specificaties. 

Browning 2018 Strike Force Extreme

De Browning Strike Force Extreme is de opvolger van het Strike Force HD 940 model (2017). Het belangrijkste verschil tussen de Strike Force HD 940 en de Strike Force Extreme is de hogere fotoresolutie, en de snellere reactie- en hersteltijd. De wildcamera is voorzien van een zichtbare infrarood flits en is in staat om zowel foto’s als video’s te maken. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Strike Force Extreme zijn:

  • Detectiebereik van 20 meter
  • Flitsbereik van 25 meter
  • Maximale fotoresolutie van 16MP (geïnterpoleerd)
  • 720P HD videoresolutie
  • Dynamische video functie
  • Time-lapse functie

Browning 2018 Strike Force Extreme | Uiterlijke kenmerken

Browning Strike Force Extreme heeft een camouflageprint behuizing. De wildcamera is voorzien van een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De AA batterijen gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera het een respectabele 8 maanden volhouden!

Browning 2018 Strike Force Extreme | Voordelen

+ razendsnelle detectie (0.38s)- en hersteltijd (0.6s)

+ zichtbare infrarood flits wat resulteert in zeer goede belichte nachtopnamen

+ lange batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

Browning 2018 Strike Force Extreme | Alternatieven

Bent u geïnteresseerd in een soortgelijke wildcamera, maar dan met verbeterde specificaties en een ingebouwde kleurenviewer? Bekijk dan ook eens de Browning Strike Force Pro X. Zoekt u echter exact dit type camera, maar dan met een volledig onzichtbare infrarood flits, dan past de Browning Dark Ops Extreme het best bij wat u zoekt

Browning 2018 Strike Force Extreme | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Japcell snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning 2018 Strike Force Extreme wildcamera met typenummer BTC-5HDX.

Meer informatie
Merk Browning
Merk Browning
Afmetingen 11.4 x 8.3 x 6.3 cm
Type wildcamera Standaard lokale opslag
Opname opties Foto en video
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 16 Megapixels
Videoresolutie opties 720p HD
Maximale videolengte overdag 120 sec
Maximale videolengte 's nachts 20 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Ja
Type flits zichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik 25 meter
Detectiebereik 20 meter
Lens beeldhoek 45 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 0.38 sec
Hersteltijd fotostand 0.6 sec
Reactietijd videostand 0.6 sec
Hersteltijd videostand 1 sec
Max # beelden per detectie 8
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval 5 sec
Ingebouwde viewer Ja
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 6 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Nee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 2 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-8 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.3 seconden tussen iedere foto. Verder heeft deze camera de zogenaamde Smart IR Video functionaliteit. Deze functie houdt in dat de camera blijft filmen zo lang er beweging voor de camera gedetecteerd wordt. Dus ook al staat de videolengte bijvoorbeeld ingesteld op 20 seconden, blijft de camera na die 20 seconden gewoon door filmen totdat het dier uit beeld verdwenen is, of totdat er een totaal van 5 minuten aaneengesloten gefilmd is. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD Overwrite functie, wat betekent dat automatisch de oudste beelden kunnen worden verwijderd als de geheugenkaart vol dreigt te raken.

Originele gebruikershandleiding

Browning Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning 2018 Strike Force Extreme
Uw waardering