Browning 2018 Recon Force Advantage

MerkBrowning

Niet op voorraad

€ 208,95

Dit model is uitgefaseerd en hierdoor niet meer leverbaar. Voor een vergelijkbaar product, willen we u graag verwijzen naar de Browning Recon Force HP5. Dit model is het nieuwste model in de Spec Ops serie, met verbeterde specificaties. Let wel op dat de beeldhoek groter is bij dit nieuwe model!!

Browning 2018 Recon Force Advantage

De Browning Recon Force Advantage is de tegenhanger van de succesvolle Browning Spec Ops Advantage. Het verschil zit hem met name in het feit dat de Recon Force Advantage is voorzien van een Zichtbare infrarood flits en daarmee een groter flitsbereik heeft. Verder biedt deze wildcamera een geweldige beeldkwaliteit en een snelle reactie- en hersteltijd. Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de Browning Recon Force Advantage Full HD zijn:

  • Detectiebereik van 30 meter (verstelbaar)
  • Flitsbereik van 37 meter (verstelbaar)
  • Maximale fotoresolutie van 20MP (geïnterpoleerd)
  • 1080p HD videoresolutie
  • Dynamische videofunctie
  • Time-lapse functie

Browning 2018 Recon Force Advantage | Uiterlijke kenmerken

Browning Recon Force Advantage heeft een behuizing met een camouflageprint. De wildcamera is voorzien van een klepje op de onderste helft van de voorzijde waar de instellingen dienen te worden ingevoerd. De 2.0 inch ingebouwde kleurenviewer maakt het mogelijk om live te zien wat de wildcamera waarneemt en u dus precies kunt zien hoe de camera gericht staat. Dit maakt het plaatsen van uw camera een stuk eenvoudiger! Ook kunt u hiermee gemaakte beelden direct in het veld bekijken. De AA-batterijen gaan in een speciale batterijslede, die d.m.v. een kliksysteem onderin de wildcamera wordt geschoven. Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera extra lang meegaan.

Browning 2018 Recon Force Advantage | Voordelen

+ snelle detectie- en hersteltijd voor zowel foto (0.42s/0.6s) als video (0.48s/0.7s)

+ ingebouwde 2.0 inch kleurenviewer

+ intuïtief menu

+ respectabele batterijduur

+ SD-kaartbeheer functie

Browning 2018 Recon Force Advantage | Alternatieven

Bent u op zoek naar absolute top beeldkwaliteit? Bekijk dan ook eens de Browning Recon Force 4K EDGE (2020). Dit model heeft een maximale fotoresolutie van 32MP (geïnterpoleerd) en maakt video’s in 4K ULTRA HD resolutie!

Browning 2018 Recon Force Advantage | Onafhankelijk review door Silvavir Ecologisch Advies

Sinds de zomer van 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Silvavir ecologisch advies. In samenwerking met ons voeren zij gestandaardiseerde en objectieve reviews van wildcamera’s uit. We zijn deze samenwerking aangegaan om meer inzicht te geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de merken en modellen op de huidige markt, en om mensen een handreiking te bieden bij het kiezen van de juiste wildcamera voor de toepassing die zij voor ogen hebben. Voor dit model is nog geen onafhankelijk review beschikbaar.

Browning 2018 Recon Force Advantage | Gestandaardiseerd review door Trailcampro

Trailcampro is de grootste aanbieder van wildcamera's in de Verenigde Staten. Zij schrijven gestandaardiseerde reviews van bijna alle wildcamera's die op de markt te verkrijgen zijn, en dat maakt de onderlinge vergelijkbaarheid van de verschillende camera's een stukje makkelijker! Daarom verwijzen wij graag naar hun reviews om u een onafhankelijk beeld van de kwaliteit van de camera's te geven. Lees hier de review van de Browning Recon Force Advantage door Trailcampro.

Browning 2018 Recon Force Advantage | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Japcell snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de Browning 2018 Recon Force Advantage wildcamera met typenummer BTC-7A.

Meer informatie
MerkBrowning
MerkBrowning
Afmetingen12.7 x 10.2 x 6.35 cm
Type wildcameraStandaard lokale opslag
Opname optiesFoto en video
Live stream functieNee
Maximale fotoresolutie20 Megapixels
Videoresolutie opties1080p FULL HD @ 60 fps
Maximale videolengte overdag120 sec
Maximale videolengte 's nachts20 sec
Dynamic Video / Smart IR VideoJa
Type flitszichtbaar infrarood (low glow)
Flitsbereik37 meter
Detectiebereik30 meter
Lens beeldhoek55 graden
Zoom functieNee
Reactietijd fotostand0.42 sec
Hersteltijd fotostand0.6 sec
Reactietijd videostand0.48 sec
Hersteltijd videostand0.7 sec
Max # beelden per detectie8
Trigger interval instelbaarJa
Nachtbeelden in kleurNee
ActiviteitstimerNee
Time Lapse functionaliteitJa, alleen bij daglicht
Minimaal time lapse interval5 sec
Ingebouwde viewerJa
Instelbare camera naamJa
Aantal en type batterijen8 x AA
Externe voedingsaansluitingJa
Maximale geheugencapaciteit32 GB
WachtwoordbeveiligingNee
Uitsparing voor python kabelslotJa
Meertalig cameramenuNee, alleen Engelstalig
Overige noemenswaardige specificaties

Deze cameraval heeft verschilllende opnamemodi in de fotostand: in "multi-shot" kan de camera 1-8 foto's per trigger maken met 2 seconden tussen iedere foto, terwijl in de "Rapid Fire" stand ook 1-8 foto's in een trigger gemaakt kunnen worden, maar dan met slechts 0.3 seconden tussen iedere foto. Verder heeft deze camera de zogenaamde Smart IR Video functionaliteit. Deze functie houdt in dat de camera blijft filmen zo lang er beweging voor de camera gedetecteerd wordt. Dus ook al staat de videolengte bijvoorbeeld ingesteld op 20 seconden, blijft de camera na die 20 seconden gewoon door filmen totdat het dier uit beeld verdwenen is, of totdat er een totaal van 2 minuten aaneengesloten gefilmd is. Verder heeft dit nieuwe model ook de zogenaamde SD-kaartbeheer functie, wat betekent dat de oudste beelden automatisch kunnen worden vervangen als de geheugenkaart vol dreigt te raken.

Originele gebruikershandleiding

Browning Manuals

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Browning 2018 Recon Force Advantage
Uw waardering