BolyGuard BG584G-24mHD 4G WIRELESS

MerkScoutguard / Bolyguard

Niet op voorraad

€ 150,00 Regular Price € 299,00

Dit model is niet meer verkrijgbaar. Een goed alternatief voor de Bolyguard BG584G Wireless is de Wilsus Tradenda 4G WIRELESS.

De BolyGuard BG584G-24mHD 4G Wireless is het nieuwe, kleine en eenvoudige wildcameramodel van Boly Media Inc. De cameraval beschikt over een 4G-doorzendfunctionaliteit, waardoor de camerabeelden (foto én video!) nog sneller worden doorgestuurd naar een mobiele telefoonnummer, e-mailadres of (Molnus) cloudserver! Het is tevens mogelijk om een sms naar de wildcamera te sturen en direct te zien of de wildcamera correct staat opgesteld en naar behoren werkt. Deze ‘wireless’ functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. vogelnest). Oók is deze wildcamera uiterst geschikt voor hen die op zoek zijn naar een draadloze beveiligingscamera dat op afstand te bedienen is. De Bolyguard BG584G beschikt namelijk over een onzichtbare infrarood flits, waardoor de camera minder snel wordt opgemerkt door omstanders (en dieren!). Aanvullende benoemingswaardige specificaties van de BolyGuard BG584G-24mHD 4G zijn:
- Detectiebereik van 30 meter / flitsbereik van 28 meter
- Maximale fotoresolutie van 24MP / 1080p Full HD videoresolutie
- Hybride functie en time-lapse

BolyGuard BG584G-24mHD 4G Wireless

De BolyGuard BG584G-24mHD 4G is het nieuwe, kleine en eenvoudige wildcameramodel van Boly Media Inc. De cameraval beschikt over een 4G-doorzendfunctionaliteit, waardoor de camerabeelden (foto én video!) nog sneller worden doorgestuurd naar een mobiele telefoonnummer, e-mailadres of (Molnus) cloudserver! Het is tevens mogelijk om een sms naar de wildcamera te sturen en direct te zien of de wildcamera correct staat opgesteld en naar behoren werkt. Deze Wireless functionaliteit werkt ideaal voor het observeren van afgelegen plekken en locaties die u minimaal wilt verstoren (bijv. vogelnest). Oók is deze wildcamera uiterst geschikt voor hen die op zoek zijn naar een draadloze beveiligingscamera dat op afstand te bedienen is. De Bolyguard BG584G beschikt namelijk over een onzichtbare infrarood flits, waardoor de camera minder snel wordt opgemerkt door omstanders (en dieren!). Verder is de Bolyguard BG584G voorzien van benoemingswaardige specificaties, zoals:

BolyGuard BG584G-24mHD 4G Wireless | Uiterlijke kenmerken

De Bolyguard BG584G Wireless heeft een smalle, gecamoufleerde behuizing met een kleine sluitklem aan de rechterzijkant. De AA-batterijen gaan in een speciale batterijslede dat onderin de wildcamera dient te worden geschoven. De instellingen dienen te worden ingevoerd aan de hand van een meegeleverde afstandsbediening, die vervolgens zichtbaar in beeld worden gebracht op het 1.4 LCD kleurenviewer, voorop de camera. Oók maakt het ingebouwde kleurenscherm het mogelijk om live te zien wat de wildcamera waarneemt en kunnen beelden direct in het veld worden bekeken. Dit maakt het plaatsen van de wildcamera erg eenvoudig! Bij gebruik van Energizer Ultimate Lithium batterijen kan de wildcamera extra lang meegaan.

BolyGuard BG584G-24mHD 4G Wireless | Voordelen

+ 1.4 inch ingebouwde kleurenviewer

+ intuïtief menu

+ gehéél onzichtbare infrarood flits

+ wireless functie (onbeperkte afstand)

BolyGuard BG584G-24mHD 4G Wireless | Aanbevolen accessoires

Alle cameravallen worden standaard geleverd zonder accessoires. Om meteen met uw wildcamera aan de slag te kunnen heeft u echter minimaal een set batterijen en een SDHC geheugenkaart nodig. Voor dit model is dat een standaard SDHC geheugenkaart van minimaal Class 10, zoals de Sandisk Ultra kaartjes in ons assortiment. Verder raden wij voor dit model aan om gebruik te maken van de Energizer Ultimate Lithium batterijen (niet oplaadbaar), of de Panasonic Eneloop of Eneloop PRO oplaadbare batterijen. Het voordeel van de lithium batterijen ten opzichte van de oplaadbare Eneloop batterijen is vooral dat de eerste beter bestand zijn tegen winterse temperaturen en dat ze langer mee gaan voordat ze leeg zijn. Het nadeel is dat ze niet oplaadbaar zijn. Kiest u voor oplaadbare batterijen, denk dan ook aan de Everactive snellader voor het geval u zelf geen goede batterijlader in huis heeft!

Naast batterijen en een geheugenkaart zijn er nog allerlei andere accessoires beschikbaar voor deze camera. Zo zijn er allerlei speciale bevestigingsmaterialen zoals boomvorken en steunen, maar ook accessoires die er voor zorgen dat de camera veiliger wordt geplaatst, zoals een stalen cameravalbehuizing of een python kabelslot. U kunt deze accessoires meteen hierboven aanvinken en als bundel uw bestelling plaatsen, maar u kunt ook het complete overzicht aan accessoires hier bekijken.

Typenummer: dit is de BolyGuard BG584G-24mHD 4G Wireless wildcamera met typenummer BG584.

Meer informatie
Merk Scoutguard / Bolyguard
Merk Scoutguard / Bolyguard
Afmetingen 14 x 8.7 x 5.5 cm
Type wildcamera Simkaart wireless
Opname opties Foto, Video, en Hybride modus
Live stream functie Nee
Maximale fotoresolutie 24 Megapixels
Videoresolutie opties 1080p FULL HD @ 30 fps
Maximale videolengte overdag 180 sec
Maximale videolengte 's nachts 180 sec
Dynamic Video / Smart IR Video Nee
Type flits onzichtbaar infrarood (no glow)
Flitsbereik 27 meter
Detectiebereik 27 meter
Lens beeldhoek 57 graden
Zoom functie Nee
Reactietijd fotostand 1.2 sec
Hersteltijd fotostand 2.5 sec
Reactietijd videostand 1 sec
Hersteltijd videostand 5 sec
Max # beelden per detectie 3
Trigger interval instelbaar Ja
Nachtbeelden in kleur Nee
Activiteitstimer Nee
Time Lapse functionaliteit Ja, 24 uur per dag
Minimaal time lapse interval 120 sec
Ingebouwde viewer Ja
Instelbare camera naam Ja
Aantal en type batterijen 8 x AA
Externe voedingsaansluiting Ja
Maximale geheugencapaciteit 32 GB
Wachtwoordbeveiliging Nee
Uitsparing voor python kabelslot Ja
Meertalig cameramenu Ja, inclusief Engels, Duits
Overige noemenswaardige specificaties

De camera kan op per dag van de week aan of uit gezet worden, alsook op vast periodes van de dag (bijvoorbeeld alleen tussen 8 en 10 's avonds actief).

Door de MMS / EMAIL functionaliteit kunnen gemaakte foto's direct en automatisch overgezonden worden naar een mobiel telefoonnummer of emailadres. Het is zelfs mogelijk om de BolyGuard camera te koppelen aan een cloud server, genaamd "Molnus", waardoor de beelden automatisch online beschikbaar komen (in een beveiligde privé-omgeving), en ook op uw smartphone via een app. Ideaal voor beveiligingstoepassingen!

Originele gebruikershandleiding

Bolyguard BG584G 4G Wireless gebruikershandleiding

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BolyGuard BG584G-24mHD 4G WIRELESS
Uw waardering