Externe batterij module 12V - hoofdmodule

€ 29,95

Deze externe batterij module is inzetbaar als accupack en wordt gevuld met 6x18650 batterijen. Deze kan je hier vinden. De module kan stand-alone als externe accu ingezet worden alsook in combinatie met een zonnepaneel. In dat geval zal het accupack door het zonnepaneel opgeladen worden! Als de hoofdmodule te weinig capaciteit geeft, is het mogelijk om één of meerdere uitbreidingsmodules bovenop de hoofdmodule te koppelen. Iedere uitbreidingsmodule biedt ook weer ruimte voor 6 x 18650 batterijen. In principe is er geen beperking van het aantal uitbreidingsmodule dat zo kan worden aangekoppeld. Het geheel kan volledig waterbestendig buiten geplaatst worden.

Externe batterij module 12V - hoofdmodule

Deze externe batterij module is inzetbaar als accupack en wordt gevuld met 6x18650 batterijen. Deze kan je hier vinden. De module kan stand-alone als externe accu ingezet worden alsook in combinatie met een zonnepaneel. In dat geval zal het accupack door het zonnepaneel opgeladen worden! 

Als de hoofdmodule te weinig capaciteit geeft, is het mogelijk om één of meerdere uitbreidingsmodules bovenop de hoofdmodule te koppelen. Iedere uitbreidingsmodule biedt ook weer ruimte voor 6 x 18650 batterijen. In principe is er geen beperking van het aantal uitbreidingsmodule dat zo kan worden aangekoppeld. Het geheel kan volledig waterbestendig buiten geplaatst worden (niet onder water :)). 

Qua verbruik laten de eerste testen zien dat de hoofdmodule voor 51-uur live streaming kan zorgen bij een nestkastcamera. Met 1 uitbreiding module komt er 51 uur boven op, dus zit je al aan meer dan 100 uur aan stroom voor een nestkast camera die 24 uur per dag filmt. Bij het verbruik bij een wildcamera (getest met de Browning Dark Ops Pro X) laten de eerste tests zien dat de wildcamera gemiddeld zo'n 200.000 foto's kan vastleggen op enkel de hoofdmodule. Dat is ruim 2x zo veel als de beste AA lithium batterijen!

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's, Nestkastcamera's en live streaming, Zelfbouw cameravalsystemen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Externe batterij module 12V - hoofdmodule
Uw waardering