Camera bevestigingsmaterialen

 1. Master Lock python kabelslot

  De kabelsloten van Master Lock zijn uitermate geschikt om uw cameraval mee te verankeren aan een boom of paal. Het slot is 8 mm dik en 1.8 meter lang en past dus bijna altijd. De kabelsloten van Master Lock zijn in drie versies verkrijgbaar, een standaard zwarte versie waarvan elk slot uniek genummerd is en je bij afname van meerdere sloten dus voor ieder slot een setje unieke sleutels hebt, een bijna identieke zwart-gele versie waarvan ieder slot hetzelfde slotnummer heeft, en je dus bij afname van meerdere sloten ieder slot met dezelfde sleutel kunt openen (heel handig als je meerdere camera's in het veld hebt staan!), en een camouflageversie kabelslot. Deze camouflageversie sloten zijn in sets van maximaal 4 sloten met 1 slotnummer te verkrijgen. Op de detailpagina kunt u het door u gewenste model selecteren en bestellen.

  Meer info

  € 27,50
  |Vergelijken
 2. Mini bevestigingssteun voor cameraval

  Met deze universele bevestigingssteun voor cameraval kunt u iedere cameraval zónder cameravalbehuizing snel en eenvoudig vastzetten aan een boom of paal. De steun is 360° manoeuvreerbaar en past altijd. De Roestvrij stalen Mini bevestigingssteun is ontworpen om rechtstreeks op de achterkant of onderkant van uw camera te bevestigen met behulp van de statiefaansluiting (1/4 schroefdraad) die in de behuizing van de camera is verwerkt. U bevestigt de beugel van de steun aan een boom of paal m.b.v. een schroef. Er worden standaard 2 extra beugeltjes en schroeven meegeleverd, waardoor u als het ware de wildcamera kunt laten rouleren over drie vaste plaatsen. Een mooi alternatief voor de standaard boomvorken.

  Meer info

  € 24,95
  |Vergelijken
 3. Browning veld camerasteun

  Met deze Browning camerasteun kunt u de camera snel en gericht plaatsen. De camerasteun wordt in het veld geplaatst en heeft een universele dubbele statiefschroef die volledig zwenkbaar is. Zo is de camera dus in bijna alle denkbare posities te manoeuvreren. De camerasteun is van het merk Browning, maar werkt perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell).

  Meer info

  € 44,95
  |Vergelijken
 4. Reconyx Elastiekkoord

  Dit elastiekkoord wordt standaard meegeleverd met alle Reconyx cameravallen, maar omdat het zo handig in gebruik is, bieden wij het hier ook als losse accessoire aan. Het elastiekkoord rijgt door de uitsparing voor het kabelslot (welke aanwezig is in iedere cameraval). Met het elastiekkoord kan iedere cameraval (met of zonder cameravalbehuizing) snel en eenvoudig vastgezet worden aan bijna alle objecten. Een extreem handige accessoire voor iedere cameraval dus!

  Meer info

  € 9,95
  |Vergelijken
 5. Moultrie Basic Boomvork - set van 3

  Met deze Moultrie Basic Boomvorken kunt u de camera snel met behulp van de statiefaansluiting en de schroefpen rechtstreeks in een boom of paal schroeven. Dit is een set van 3 heel compacte en eenvoudige boomvorken, zonder richtbaar balgewricht zoals we dat bijvoorbeeld wel zien bij de Browning boomvork en de Reconyx universele boomvork. De boomvorken zijn van het merk Moultrie, maar werken perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell). Het grote voordeel van het gebruik van een boomvork is dat er dan geen nylon bevestigingsband om de boom meer heen hoeft, waardoor de camera vanaf de achterzijde van de boom bezien totaal niet opvalt.

  Meer info

  € 19,95
  |Vergelijken
 6. Browning Boomvork

  Met deze boomvork kunt u de camera snel en gericht plaatsen. De boomvork is met nylon banden of met schroeven aan een boom of paal te bevestigen en heeft een universele statiefschroef die volledig zwenkbaar is. De boomvork is van het merk Browning, maar werkt perfect met alle cameravallen waarbij de statiefschroef aan de onderzijde zit (o.a. bij Browning en Bushnell).

  Meer info

  € 29,95
  |Vergelijken
 7. Reconyx universele boomvork

  Deze boomvork wordt standaard meegeleverd met alle Reconyx MicroFire cameravallen, maar omdat het zo handig in gebruik is, bieden wij het hier ook als losse accessoire aan. De boomvork heeft een geïntegreerde schroef waarmee hij rechtstreeks in een paal of boom geschroefd kan worden. aan de andere kant zit een volledig kantelbare en draaibare statiefaansluiting. Alle camera's in ons assortiment hebben een statiefaansluiting en dus kan deze boomvork gebruikt worden met alle mogelijke wildcamera's! Een extreem handige accessoire voor iedere cameraval dus en een perfect alternatief voor het standaard meegeleverde nylon bevestigingskoord van de meeste cameravallen!

  Meer info

  € 29,95
  |Vergelijken
 8. Bevestigingssteun voor cameraval

  Met deze bevestigingssteun kunt u iedere cameraval zónder cameravalbehuizing snel en eenvoudig vastzetten aan een boom of paal. Dit is het alternatief voor de standaard boomvorken. De steun kan heel makkelijk met schroeven aan een boom of paal worden bevestigd of met een spanband. De schroefdraad aan het eind van deze steun is een statiefdraad en past dus in de statiefaansluiting van uw cameraval.

  Meer info

  € 34,95
  |Vergelijken
 9. Bevestigingssteun voor cameravalbehuizing

  Met deze bevestigingssteun kunt u iedere cameraval mét cameravalbehuizing snel en eenvoudig vastzetten aan een boom of paal. Dit is het alternatief voor de standaard boomvorken, omdat die niet sterk genoeg zijn om zowel de camera als de cameravalbehuizing op zijn plaats te houden. Let op: de schroefdraad aan het eind van deze steun is dus géén statiefdraad en past dus niet in de statiefaansluiting van uw cameraval. Als u daar naar op zoek bent, kies dan voor Bushnell of Browning boomvork.

  Meer info

  € 39,95
  |Vergelijken
 10. Master Lock sleutelhangslot (7 mm beugel)

  Master Lock hangslot 500KA. Dit hangslot heeft een gelamineerd stalen behuizing van gelaagd staal met een breedte van 44 mm voor superieure sterkte. De stalen beugel is 21 mm hoog en heeft een diameter van 7 mm voor een sterke snijweerstand. Het gesloten vergrendelingsmechanisme is roestbestendig voor langdurige slijtage en minimaliseert vastlopen door vuil en vuil, waardoor dit hangslot ideaal is voor buitentoepassingen. Perfect in combinatie met onze cameravalbehuizingen te gebruiken. Dit slot is gelijksluitend, dus zijn meerdere sloten te openen met dezelfde sleutel.

  Meer info

  € 11,95
  |Vergelijken
 11. Master Lock sleutelhangslot (8 mm beugel)

  Master Lock hangslot 187KA. Zwaar uitgevoerd hangslot, bijna niet open te knippen of snijden. 59 mm brede roestvrijstalen behuizing voor maximale sterkte, betrouwbaarheid en corrosiebestendigheid. Het volledig omhulde ontwerp minimaliseert de blootstelling aan de beugel en beschermt tegen aanvallen van boutsnijders. De beugel met een diameter van 8 mm heeft een lengte van 24 mm en is gemaakt van gehard staal, wat extra weerstand biedt tegen snijden en zagen. De 4-pins cilinder voorkomt 'lockpicking' en de dubbele vergrendelingshendels bieden weerstand tegen hameren. Perfect in combinatie met onze cameravalbehuizingen te gebruiken.

  Meer info

  € 23,95
  |Vergelijken
 12. Master Lock cijferhangslot (8 mm beugel)

  Master Lock hangslot 178 BLK met cijferslot. Het hangslot heeft een brede massief gegoten zwarte behuizing en een beugel van 25 mm hoog en 8 mm diameter van gehard staal voor uitstekende snijweerstand. Perfect in combinatie met onze cameravalbehuizingen te gebruiken.

  Meer info

  € 19,95
  |Vergelijken
 13. Flexibel octopus ministatief 16cm hoog

  Met dit flexibele ministatief kunt u uw wildcamera eenvoudig op iedere plek in open terrein plaatsen. Een dergelijke plaatsing zien we vooral vaak bij het monitoren van kleine diersoorten zoals muizen, egels, vogels, en marters. Het ministatief of tripod is vooral ook erg praktisch bij plaatsing van de wildcamera in een (kleine) tuin, waar vaak geen grote bomen voorhanden zijn om de camera aan te monteren. Bijna alle wildcamera's beschikken over een statiefaansluiting aan de onderzijde en voor al deze wildcamera's is dit ministatief geschikt. Door de zogenaamde "octopus" poten is het statief in allerlei vormen te buigen en kan deze zelfs om een draad of dunne buis heen gebogen worden.

  Meer info

  € 9,95
  |Vergelijken
 14. Master Lock cijferhangslot (5 mm beugel)

  Master Lock hangslot 647D met cijferslot. Het hangslot heeft een zwarte behuizing van 30 mm en een beugel van 22 mm hoog en 5 mm diameter van staal voor uitstekende snijweerstand. Perfect in combinatie met onze cameravalbehuizingen te gebruiken.

  Meer info

  € 12,95
  |Vergelijken
 Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50 en binnen Europa vanaf € 250
 Hulp nodig? 06 19 550 336