4G mini antenne (recht)

€ 5,00

Deze 4G mini antenne is een perfect alternatief voor de standaard meegeleverde antenne(s) voor de wireless camera's van Wilsus, Bolyguard, Seissiger en Reconyx(LET OP: niet geschikt voor Spypoint modellen!). Deze antenne is super klein en daardoor véél minder opvallen dan de standaard meegeleverde antennes. De antenne is recht en heeft een lengte van ongeveer 5 cm waardoor deze kort boven de camera uitsteekt.

4G mini antenne (recht)

Deze 4G mini antenne is een perfect alternatief voor de standaard meegeleverde antenne(s) voor de wireless camera's van Bolyguard, Seissiger en Reconyx(LET OP: niet geschikt voor Spypoint modellen!). Deze antenne is super klein en daardoor véél minder opvallen dan de standaard meegeleverde antennes. De antenne is recht en heeft een lengte van ongeveer 5 cm waardoor deze kort boven de camera uitsteekt.

Praktijktesten hebben laten zien dat de ontvangst en verzending van beelden met deze antennes zonder enige problemen werden uitgevoerd, maar toch zou het zo kunnen zijn dat de ontvangst van deze mini antennes iets minder goed is dan de grote antennes die bijvoorbeeld met de Snyper camera's worden meegeleverd. Vooral het bepalen van de GPS locatie zal wellicht ook minder nauwkeurig zijn met deze mini antennes.

Meer informatie
Accessoires geschikt / bestemd voor Wildcamera's
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4G mini antenne (recht)
Uw waardering